LANGVARIG SKADE: Marcus Rashford er fortsatt skadet og kan miste resten av sesongen.
LANGVARIG SKADE: Marcus Rashford er fortsatt skadet og kan miste resten av sesongen. Foto: Phil Noble

Solskjær med dårlige Rashford-nyheter

Ole Gunnar Solskjær vil ikke garantere at Marcus Rashford spiller igjen denne sesongen.

Se Club Brugge-Manchester United på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo fra klokken 18.30 torsdag.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har allerede måttet klare seg uten Marcus Rashford i over en måned på grunn av et dobbelt tretthetsbrudd i ryggen.

Og det virker ikke som om Manchester United-fansen kan forvente et snarlig gjensyn.

På onsdagens pressekonferanse før Europaliga-kampen mot Club Brügge, kunne Solskjær fortelle at spissen ennå ikke er i nærheten av spilleklar. Nordmannen vil heller ikke garantere at Rashford spiller igjen denne sesongen.

– Jeg håper at han kan spille igjen denne sesongen. Det kommer til å bli en kamp mot klokken. Forhåpentligvis kan vi ta oss videre i denne turneringen (Europaligaen) og slik forlenge sesongen, sier kristiansunderen ifølge Manchester Evening News.

– Det tar tid. Jeg er ingen lege. Jeg håpet at han ville bli skadefri raskere enn hva han nå ligger an til. Han vil definitivt være ute i noen måneder til, sier Solskjær og kommer med en melding som nok får Englands landslagssjef Gareth Southgate til å fryse på ryggen.

– Hvis han ikke er «fit» nok , så kommer han ikke til å spille i EM.

Solskjær fortviler over Rashfords tilbakeslag, men mener det er viktig at klubben ikke forhaster seg.

– Han hadde en undersøkelse og det var kanskje mer alvorlig enn det vi hadde håpet og forventet. Han følte seg helt fin bare noen dager tidligere. Jeg visste ikke at det tok så lang tid å komme seg. Han vil komme tilbake sterkere enn han var når han er skadefri. Så det er viktig at vi ikke forhaster oss.