SKADET: Ousmane Dembele mister resten av sesongen for Barcelona etter at han fikk en muskelavrivning i høyrelåret
SKADET: Ousmane Dembele mister resten av sesongen for Barcelona etter at han fikk en muskelavrivning i høyrelåret Foto: Joan Monfort

Barcelona får spesialtillatelse til å hente spiller

Til tross for at overgangsvinduet er stengt får Barcelona hente en erstatter for skadde Ousmane Dembele.

FC Barcelona har fått tillatelse fra RFEF (Det spanske fotballforbundet) og La Ligas medisinske kommisjon til å signere en erstatter for franskmannen, det skriver Mundo Deportivo.

I forrige uke bekreftet Barcelona at 22-åringen hadde gjennomgått en vellykket operasjon i Turku, Finland for en muskelavrivning i høyrelåret.

Først ble det kjent at angrepsspilleren var ute i fem måneder, men senere ble dette endret til seks måneder. Det åpnet for å søke om tillatelse til å signere en erstatter. Det er denne tillatelsen Barcelona nå har fått innvilget.

På torsdag i forrige uke sendte de inn søknaden og mandag kom bekreftelsen på at den spanske storklubben får lov til å hente en spiller. Nå har de 15 dager på å signere erstatteren som kun vil kunne brukes i La Liga. Noe som betyr at den eventuelle nyervervelsen ikke får delta i Champions League.

Mot slutten av overgangsvinduet ble spissen Cédric Bakumbu ryktet til klubben. Men ifølge det spanske mediet Mundo Deportivo er det en danske som skal være hetest. Leganes-spiller Martin Braithwaite skal ha en utkjøpsklausul på rundt 270 millioner kroner og være spilleren som er øverst på Barcelonas ønskeliste.

28-åringen har 39 landskamper for Danmark og har en fortid i Esbjerg, Toulouse, Middlesbrough og Bordaux.