Ranet skjedde ved Bingoland i Vestby. Ifølge politiet ble de ansatte truet med kniv under ranet.

Ingen av de ansatte ble skadet under ranet.

– Vi fikk inn melding om et ran på en bingohall rundt klokken 20.00. Vi kontaktet politihelikopteret for å bistå i søket etter gjerningsmennene, sier Ronny Samuelsen, operasjonsleder i Øst politidistrikt til TV 2.

Politiet opplyste til TV 2 rundt klokken 21.40 søndag kveld at det ikke lenger blir brukt politihelikopter i søket.

Politiet søkte i området med hunder og politienheter. Sent søndag kveld avsluttet de det operative søket. Saken er nå over i etterforskningsfasen.

Politiet ber nå om tips i saken.

Kuttet opp jakken med kniv

Bodil Jahr, daglig leder på Bingoland Vestby, forteller at hun ble oppringt av sønnen til den ansatte kvinnen som var på vakt.

  • Tlf/SMS/MMS: 02255
  • E-post: tips@tv2.no
  • Fra utlandet: +47 915 02255

– Det kom to maskerte personer inn i lokalet. De tok seg en runde i lokalet. En kunde satt og spilte, og da kunden gikk ut av lokalet kom de maskerte personene inn igjen – med kniv, sier hun.

Ifølge Jahr var de to mennene svært nærgående med kniv mot den kvinnelige ansatte.

– De rev opp jakken hennes med kniven, forteller hun.

– Grusomt

Jahr sier at ranerne har fått med seg et betydelig beløp. Da de til slutt dro, låste den ansatte kvinnen lokalet og dro fra stedet. Hun blir nå fulgt opp av helsepersonell og arbeidsgiver.

– Vi har hatt innbrudd, men ikke dette. Jeg synes det er grusomt, og nå gruer jeg meg til å jobbe, sier Jahr, som har drevet bingoen i 22 år.

Gjerningsmennene skal ha fått med seg et ukjent kontantbeløp. Av hensyn til etterforskning ønsker ikke politiet å si noe om hvor mye utbytte ranerne fikk med seg.

Politiet ønsker tips i saken. De vet ikke hvem gjerningsmennene er, men det skal være snakk om to menn, trolig av utenlandsk opprinnelse, skriver politiet på Twitter.