Farmen-Gunilla vil ha norsk mann – sjekk hvilken kjendis hun valgte til valentine-date

GOD MORGEN NORGE (TV 2): Gunilla Persson, kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», ba om hjelp for å få en norsk date på selveste valentinsdagen.

Torsdag tok Gunilla Persson (61) God morgen Norges sosiale medier til hjelp for å få en date til valentinsdagen. Og tilbudene har ikke latt vente på seg.

Hollywoodfruen har tidligere vært både gift og forlovet, og hun er vant til å få fine gaver på valentinsdagen. Men de siste årene har Persson vært singel.

– De senere årene har det vært mamma, meg og min datter Erika på valentinsdagen. Vi gir hverandre gaver, forteller hun.

Men det er ikke slik 61-åringen ønsker å tilbringe dagen.

– Man vil jo være forelsket på valentinsdagen, sier hun.

Tre norske kjendiser

Gunilla Persson, som for tiden er aktuell som deltager i Farmen Kjendis på TV 2, bor til vanlig i Hollywood. Nå er hun interessert i å få seg en norsk mann.

God morgen Norge har plukket ut tre friere til Hollywood-fruen. Valget står mellom tidligere «Ex on the Beach»-deltaker, Henrik Borg, Thomas Borgvang, tidligere vokalist i bandet Reset, og Svein Østvik, bedre kjent som Charter-Svein.

Persson får se bilde av alle tre, og skal velge én av dem til å dra på date med i kveld. Sexolog Bianca Schmidt gir Persson noen tips til daten.

– Det er umulig for Gunilla å velge ut ifra bilder. Man må kunne møte mennesker og bli kjent med de, forklarer sexologen.

Derfor råder Schmidt å være nysgjerrig på den hun velger, og ha fokus på å bli kjent med han.

– Da blir man mindre opptatt av seg selv og man slapper mer av, sier Schmidt.

Kjærlighet ved første blikk

Det å bare ha sett bilder av frierne sine er ikke et problem for Persson. Hun tror nemlig på kjærlighet ved første blikk.

– De seriøse forholdene jeg har hatt, der jeg giftet meg eller forlovet meg, der var det kjærlighet ved første blikk, forteller Hollywoodfruen.

Persson synes valget er vanskelig å ta, men til slutt faller valget på Svein Østvik.

– På svensk så hadde han hett «Sven», men dere sier jo «swine» – som betyr svin. Så jeg håper han ikke er et svin, ler hun.

Østvik blir ringt for å få den gledelige nyheten om at valget har falt på han.

– Veldig gøy! Jeg har sommerfugler i magen allerede, sier Østvik på telefon til God morgen Norge.

Daten til Østvik og Persson kan du se direkte på TV 2 sin Facebook klokken 21.30 i kveld.

Persson er også gjest på Senkveld på TV 2 klokken 22.20 i kveld.