HYLLES PÅ KJÆRNES GÅRD: Frida Ånnevik er hovedperson i kveldens program.
HYLLES PÅ KJÆRNES GÅRD: Frida Ånnevik er hovedperson i kveldens program. Foto: Espen Solli/TV 2

Trill terningen på «Hver gang vi møtes»-låtene

Det er Frida Ånnevik (35) sin dag i «Hver gang vi møtes». Hvilken tolkning er din favoritt?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frida Ånnevik har etablert seg i Norge som en habil låtskriver, komponist og artist de siste årene. Frida vant Grappas debutantpris i 2009 og i 2010 ga hun ut debutalbumet «Synlige hjerteslag».

Frida vant tekstforfatterfondets debutantpris i 2010, som deles ut av NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfattere). For sitt debutalbum ble Frida nominert i to kategorier – årets nykommer og viser – til Spellemannprisen 2010. I 2014 var Frida nominert til Spellemannpris sammen med bandet The Country.

I 2013 vant hun Spellemannpris for årets tekstforfatter med albumet «Ville Ord», og i 2016 vant hun i klassen for viser med albumet «Her bor». Albumet «Flyge fra» kom ut høsten 2017, og det vanket en ny Spellemannspris i kategorien viser.

Frida har også vunnet Prøysenprisen i 2015. I 2018 var Frida med i TV 2s underholdningsprogram «Århundrets stemme», hvor hun kom til semifinalen.

Lørdag kveld blir Frida Ånnevik (35) hedret på Vestre Kjærnes gård, der seks utvalgte artister tolket hennes største hits gjennom tidene.

Hva synes du om de ulike versjonene? Trill terningen under: