Forsmedelig tap for Zucca mot gamleklubben

Minnesota Wild ledet 3-1 med åtte minutter igjen av oppgjøret mot New York Rangers, men slapp inn to mål på tampen. På straffeslag var Rangers best.

TAPTE MOT RANGERS: Det ble ikke et godt møte med New York Rangers for Mats Zuccarello. Foto: Jerome Miron

For med litt over åtte minutter igjen av oppgjøret så Wild ut til å fortsette den gode formen og vinne sin andre på rad og femte av de siste seks med en solid 3-1-ledelse. Ryan Donato, Jonas Brodin og Jordan Greenway hadde scoret målene for hjemmelaget.

Så reduserte Rangers-spiller Pavel Butsjnevitsj til 2-3 etter å nærmest ha blitt truffet av pucken rett foran mål etter 52 minutter.

Og lagene var like langt minuttet før slutt. Mika Zibanejad styrte et skudd fra Artemi Panarin i mål til 3-3.

På straffeslag satte nettopp Zibanejad og Panarin sine to forsøk, mens både Zach Parise og Donato bommet for Wild. Dermed endte oppgjøret 4-3 til Rangers etter straffeslag.

– Vi har vært i disse situasjonene før hvor dette har skjedd. Vi må lære å vinne kamper som dette, for om vi er så heldige og klarer å komme oss til sluttspill, og tape som dette, er det veldig tøft. Vi må lære oss å fullføre kamper. Dette suger, sa Donato etter kampen.

– Vi trenger 18 spillere og en keeper til å spille bra. Og vi hadde ikke 18 spillere som spilte på sitt beste mot Rangers. Vi må ha med oss alle, sa trener Bruce Boudreau.

Gamlelaget til Zuccarello har nå vunnet tre kamper på rad. Nordmannen fikk 17 minutter på isen torsdag, uten å være delaktig i noen av de tre målene til Wild.