Faye (6) funnet død ved siden av ukjent død mann

Jentas dødsfall etterforskes nå som et drap.

Mandag denne uken forsvant seks år gamle Faye Marie Swetlik sporløst etter at hun kom hjem fra skolen i Cayce i den amerikanske delstaten South Carolina.

Da hun kom hjem, fulgte moren henne fra bussen og hjem til familiens hus. Faye gikk deretter ut i hagen for å leke, men kort tid senere, rundt klokken 15.45, innså foreldrene at jenta hadde forsvunnet.

Mer enn 250 etterforskere og betjenter ble satt inn i søket.

Torsdag bekrefter politiet at seksåringen er funnet død i Churchill Heights, nabolaget som hun bodde i.

– Det er med ekstremt tungt hjerte at vi må bekrefte at rettsmedisineren har identifisert liket som Faye Marie Swetlik, sier direktør Byron Smellgrove i Cayce Department of Public Safety til NBC.

Fant død mann ved siden av Faye

Smellgrove bekrefter samtidig at de nå behandler saken som et drap.

Ved siden av Faye fant politiet også levningene etter en ukjent mann. Det er ukjent om denne mannen var involvert i dødsfallet til Faye, eller hvor lenge han har ligget der.

Smellgrove nektet å svare på spørsmål om mannen, men sa at han mener det ikke lenger er noen fare for lokalsamfunnet. Ingen andre har blitt arrestert i saken.

Politiet har så langt ikke kommentert hvilke skader Faye har som gjør at de tror dødsfallet dreier seg om et drap. Det var torsdag massive styrker til stede fra politiet i området der hun ble funnet, som er et lite skogområde.

Delte bussvideo

Faye var ikledd en svart t-skjorte med ordet «peace» påskrevet da hun forsvant, samt et blomsterskjørt og regnstøvler. Onsdag slapp politiet en overvåkningsvideo fra skolebussen som viser Faye gå av bussen kort tid før hun forsvant.

I videoen ser man henne reise seg fra setet sitt og gå fram til sjåføren. Hun snakker kort med sjåføren før hun deretter går av bussen, der moren hennes stod og ventet.

Se videoen i toppen av saken.

Familien beskrev Faye som en «boblete og glad jente».

– Hun vil alltid bare leke og ha det gøy. Hun er ikke typen til å bare gå sin vei. Moren hennes var veldig oppmerksom da hun passet henne, og hun er selv oppmerksom på omgivelsene sine. Bestemoren er veldig fortvilet, ettersom de er svært nære. Vi vil bare finne Faye og få henne hjem igjen, sa familien i en uttalelse tidligere i uka, før torsdagens tragiske nyheter.