La ned seteryggen på flyet – ble angrepet av rasende medpassasjer

Amerikanske Wendi Williams tok opp mobilkameraet da mannen i flysetet bak henne banket og slo på setet hennes. Nå diskuterer «hele» Twitter hvem av dem som var kjipest.

Williams var ifølge The Huffington Post på vei fra New Orleans til Charlotte i Nord-Carolina da hun lente tilbake seteryggen for å slappe av.

Dette gjorde mannen bak hennes rasende, og han reagerte med å banke og slå på seteryggen store deler av flyturen.

I en video som nå spres på nett, ser man hvordan den tydelig irriterte mannen banker på seteryggen foran seg.

– Det var skummelt og veldig vondt, skriver Williams på Twitter.

I skrivende stund har over 180.000 sett videoen.

Videoen har ført til en stor debatt om hvordan man skal oppføre seg på fly.

På Twitter skriver mange at det er uhøflig å legge ned seteryggen sin uten å spørre først. Andre mener at Williams var i sin fulle rett til å legge ned sin egen seterygg.

Etterlyse støtte fra kabinbesetningen

Williams påstår at all bankingen og slåingen førte til at hun måtte oppsøke lege i etterkant av flyturen, og at hun har slitt med hodepine i tiden etter. Hun har også sykemeldt seg fra jobb.

Hun skriver at hun lenge har hatt en rygg- og nakkeskade, og at mannens slag og banking gjorde skaden verre.

– Da den kabinansatte kom, så himlet hun med øynene og sa «hva?». Så sa hun til ham at det var trangt bak der, og ga ham rom, fortviler Williams.

Vil kontakte FBI

I en tirade på Twitter forteller Williams at hun ikke fikk noe hjelp av kabinbesetningen, og påstår at mannen fikk en drink som kompensasjon for oppstyret.

– Jeg ble kontaktet på telefon av American Airlines, og de beklagde, men de tok ikke noe ansvar for den kabinansattes oppførsel, skriver hun, og forteller at hun vil kontakte FBI.

Videre skriver hun at hvis hun ikke hadde filmet dette, hadde ingen trodd på henne.

– Oppfører seg som en toåring

Innlegget og videoen har ført til en stor debatt på Twitter, ettersom det er mange som mener at Williams aldri burde ha lagt ned seteryggen i utgangspunktet.

– Kunne du ikke bare ha tatt opp seteryggen hvis mannen bak deg ble så frustrert, skriver noen.

Andre mener at det er helt åpenbart at det er mannen bak henne som er problemet.

Noen skriver at det er urettferdig at hun la ned sin seterygg, siden han ikke hadde mulighet til å legge ned sin og dermed ble sittende fast.

I videoen hun har publisert på Twitter, er ikke mannen anonymisert.

– Han var gal, og det var den kabinansatte også. Han burde bli gjort skam på. Han visste at han ble filmet, og fortsatte likevel å oppføre seg sånn, men dere har rett, jeg er sikker på at vi kunne ha delt en té og hatt en fin, rolig prat, skriver hun sarkastisk.