DØDE I HELIKOPTERULYKKE: Kobe Bryant og datteren Giannia mistet livet i en helikopterulykke 26. januar.
DØDE I HELIKOPTERULYKKE: Kobe Bryant og datteren Giannia mistet livet i en helikopterulykke 26. januar. Foto: Chris Carlson

Medier: Kobe Bryant og datteren begravet i all hemmelighet

Basketlegenden Kobe Bryant og hans 13 år gamle datter Giannia ble stedt til hvile under en privat seremoni i California før helgen, melder amerikanske medier.

Begravelsen fant sted fredag 7. februar på Pacific View Memorial Park, som ligger nær hjemmet til Bryant-familien i California, skriver blant annet Los Angeles Times.

Basketstjernen og datteren Gianna var to av ni personer som omkom i en helikopterulykke i California i slutten av januar. De var på vei til en basketballturnering.

24. februar blir det avholdt en offentlig seremoni i hjemmearenaen til Los Angeles Lakers. Der spilte Bryant i 17 av hans 20 NBA-sesonger. Bakgrunnen for datoen er at Kobe var nummer 24 i store deler av sin karriere, mens Giannia var nummer to for sitt lag.

– #2, #24 og #20 år som en Laker og antall år Kobe og jeg var sammen, skriver konen Vanessa Bryant på Instagram.

– Hjernen min klarer ikke å akseptere at både Kobe og Gigi er borte. Jeg klarer ikke takle begge på en gang. Jeg prøver å komme over at Kobe er borte, men kroppen min nekter å godta at min Gigi aldri kommer tilbake til meg. Jeg håper de hadde vært her og dette marerittet kunne være over, skriver hun i et annet innlegg.

Familie, venner og fans over hele verden har uttrykt sorg over bortgangen til den 41 år gamle av basketballspilleren. Det var tykk tåke over Los Angeles i morgentimene da helikopteret styrtet.

Været var så dårlig egnet for operasjoner i luften at politiets helikoptre hadde fått flyforbud.

(©NTB)