Vipers er ille ute i Mesterligaen

Vipers ledet 22–18 med åtte minutter igjen i mesterligakampen mot CSM Bucuresti, men kollapset fullstendig og tapte 23–25. Dermed er veien til avansement lang.

Linn Jørum Sulland og Vipers er i trøbbel i Mesterligaen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

For selv om Vipers manglet Heidi Løke, Emilie Hegh Arntzen, Linn Sulland, Ragnhild Valle Dahl, Josefine Intelhus og Karoline Thomassen, lå de an til å ta en knallsterk seier over rumenske CSM Bucuresti på hjemmebane lørdag.

Med åtte minutter igjen var de foran med fire mål (22-18), men så viste Cristina Neagu hvorfor hun har blitt kåret til verdens beste håndballspiller tidligere.

Neagu scoret tre strake mål til 21-22 og scoret fem av CSMs siste åtte mål. De tre andre sto Itana Grbic for.

Gjestene fra Romania scoret sju av kampens åtte siste mål og vant til slutt 25–23. Neagu ble soleklar toppscorer med 14 mål. I tillegg hadde hun fem målgivende pasninger.

Tapet gjør at avansement for Vipers nå ser meget tøft ut. De er to poeng bak CSM Bucuresti, som ligger på den viktige 4.-plassen som gir avansement, med tre kamper igjen.

Rumenerne møter tabelljumbo Ferencvaros i neste kamp, mens Vipers møter toer Esbjerg.