Sørloth utvist på overtid

Alexander Sørloth bidro med målgivende i Trabzonspors 2-0-seier over Genclerbirligi lørdag. På overtid ble han utvist for å ha dyttet en motspiller i ansiktet.

UTVIST: Alexander Sørloth har vært brennhet for Trabzonspor i det siste, men lørdag ble han utvist. Foto: Javier Soriano

Sørloth mistet besinnelsen etter et spark fra Fabricio Baiano fire minutter på overtid og fikk direkte rødt kort etter å ha gått til motangrep på brasilianeren.

Det gjør at han mister toppkampen mot Sivasspor søndag 16. februar.

Før det røde kortet hadde han bidratt til seier med en flott målgivende pasning. 83 minutter ut i kampen fikk Sørloth et innlegg på bakerste stolpe og nikket ballen kaldt og rolig ned til Anthony Nnaduzor Nwakaeme som smalt inn 2–0.

Kun fire minutter før tok Trabzonspor ledelsen da José Sosa var sikker fra straffemerket.

Seieren var i grunn sikret da Sørloth dyttet Baiano i ansiktet langt inn i overtiden.

Trønderen er stadig toppscorer i ligaen med 16 mål.

Trabzonspor tok over tabelledelsen fra nettopp Sivasspor etter lørdagens kamp, der begge lag har 41 poeng etter 20 kamper. Sivasspor kan ta tilbake ledelsen om de får poeng hjemme mot Basaksehir søndag.

Trabzonspor har én kamp til gode etter at kampen mot Yeni Maltyaspor i slutten av januar ble utsatt som følge av jordskjelvet øst i Tyrkia.