AKSJON: Politiet driver etterforskning ved et hospits i byen og et telt blir montert etter at en kvinne og mann ble funnet ved Osavatnet i Gullfjellvegen og to menn er pågrepet i Bergen og siktet for drap eller medvirkning til drap.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
AKSJON: Politiet driver etterforskning ved et hospits i byen og et telt blir montert etter at en kvinne og mann ble funnet ved Osavatnet i Gullfjellvegen og to menn er pågrepet i Bergen og siktet for drap eller medvirkning til drap. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: Marit Hommedal

Politiaksjon mot hospits i dobbeltdrapssak

Politiet var torsdag morgen på plass utenfor hospitset i Bergen der de mener dobbeltdrapet i byen fant sted.

– De skal ha inn noen personer i forbindelse med vitneforklaringer i drapssaken, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

Flere politipatruljer rykket ut til huset i Møllendalsveien 19 der drapene på en mann og en kvinne trolig fant sted. De drepte ble fraktet derfra til funnstedet ved Osavatnet der de ble funnet mandag 13. januar.

21. januar erkjente en 56 år gammel mann som er blant de siktede i saken, straffskyld for drapet.

– Han har erkjent straffskyld for de forhold siktelsen gjelder, opplyste hans forsvarer, advokat Einar Råen, til NTB dagen etter.