Leilas (32) tre barn ble drept av en fyllekjører – derfor tilgir hun ham

Sienna (8), Angelina (12) og Anthony (13) Abdallah ble drept av en fyllekjører da de var på sykkeltur i Sydney. Kun to dager etter ulykken, sier barnas mor at hun tilgir ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tre australske søsken ble lørdag drept av en fyllekjører i Sydney. Barnas kusine overlevde.

Sjåføren (29) skal ifølge The Sydney Morning Herald ha kjørt sin Mitsubishi Triton rett inn i totalt syv barn som var ute på sykkeltur.

Mandag, kun to dager etter ulykken, møtte de tre søsknenes mor Leila Abdallah (32) pressen og hundrevis andre oppmøtte på ulykkesstedet.

Omgitt av røde roser og teddybjørner, fortalte Abdallah at hun tilgir sjåføren.

– Denne fyren, han skal ha vært full, og kjørte på denne gata. Akkurat nå kan jeg ikke hate ham. Jeg har ikke lyst til å møte ham, men jeg hater ham ikke, sier hun.

Nekter å hate

Det var Sienna (8), Angelina (12) og Anthony (13) Abdallah som døde den kvelden, mens kusinen Veronique Sakr (11) overlevde.

– Jeg vil tilgi ham, men jeg ønsker at domstolen skal være rettferdig. Det handler om å være rettferdig. Jeg kommer ikke til å hate ham, fordi det er ikke slik vi er, sa hun.

Leila Abdallah har seks barn sammen med ektemannen Daniel Abdallah.

– Danny og jeg var så velsignet som fikk seks barn. Vi elsker barna våre så høyt. Vi prøvde å fokusere på deres spirituelle side mer enn noe annet. Vi prøvde å lese bibelen og dele gudstroen, sa hun.

Venter på at barna skal komme hjem

Leila sier at hun ikke har tatt tragedien helt innover seg. Hun venter fortsatt på at barna skal komme hjem.

– Det føles helt uvirkelig. Jeg vet ikke helt om det er sant. Det føles som om de er med meg. Jeg venter på at de skal komme hjem.

Sienna, Angelina og Anthonys kusine er innlagt på The Children's Hospital at Westmead etter å ha blitt operert, og skal være på bedringens vei.

Hadde drukket hele dagen

Ifølge The Sydney Morning Herald hadde sjåføren av bilen som kjørte ned barna drukket alkohol hele dagen før han satte seg bak rattet.

Etter å ha kjørt inn i barna på fortauet, fortsatte han kjøreturen i 80 meter til, før han etter kort tid ble pågrepet i bar overkropp.

Han er nå varetektsfengslet, og rettssaken mot ham starter ifølge nettstedet i april.