Supertalentet med to mål for Barcelona

Ansu Fati (17) herjet da Barcelona slo Levante 2-1.

Barcelonas supertalent, Ansu Fati, viste seg frem nok en gang.

Med to scoringer, assistert av Lionel Messi, sørget 17-åringen for Barca-seier mot Levante.

Like før halvtimen var spilt sendte Lionel Messi en strøken pasning gjennom til Ansu Fati – som sendte Barca i føringen.

– Den pasningen fra Lionel Messi. Det er ikke mulig å sende en bedre gjennombruddspasning enn det der. Den er nesten ferdig dempet også. Førsteberøringen til Fati er glimrende, så er avslutningen iskald. Det er en Barcelona-scoring av aller ypperste merke, sier TV 2s kommentator Espen Ween fra kommentatorplass.

Og det tok ikke mer enn to minutter før 17-åringen markerte seg igjen. Nok en gang med Messi som servitør. Argentineren slipper ballen perfekt ut til Fati, rett utenfor Levantes sekstenmeter. Supertalentet var dødelig effektiv, satte ballen mellom beina på Levante-keeper Aitor Fernandez og doblet for katalanerne.

– Messi til Ansu Fati, mellom beina på keeper og i mål, gange to. Men det er veldig mye Messi, som tiltrekker seg mye oppmerksomhet, mens Ansu Fati kan dra seg ut hvor han får rom. Men det er på ingen måte ferdigscoret, sier Simen Stamsø-Møller i studio.

På overtid makter Levante å få inn en redusering. Ruben Rochina plukker opp en retur utenfor Barca-boksen og klinker til. Barca-keeper Marc-André ter Stegen står og sover, og klarer ikke å avverge skuddet som kommer rett på ham.

Dermed vinner Barcelona 2-1 på eget gress og forblir på andreplass – tre poeng bak Real Madrid.