Chris Holsten (26) om søsteren Tessa:
– Hun er min største fan og inspirasjon

Chris Holsten har vokst opp med en søster med sterk utviklingshemming. Det ville han aldri vært foruten og hun er en stor inspirasjonskilde for ham.

Til helgen er det Chris Holsten (26) sin dag i Hver gang vi møtes.

Artisten fra Lillestrøm synes det er stor stas å være med i programmet.

Se intervju med Chris Holsten i topp av saken!

– Ikke glad i å snakke om følelser

Chris Holsten kjente på presset da han stilte opp i Hver gang vi møtes og satt rundt bordet med artister som har turnert lenger enn han har levd. En annen ting han kjente på var å utlevere seg selv.

HYLLES: Tuva Syvertsen, Frida Ånnevik, Morgan Sulele, Chris Holsten, Odd Nordstoga, Linnea Dahle og Aslag Haugen rundt bordet på Vestre Kjærnes Gård. Foto: Vegar Breie/TV 2
HYLLES: Tuva Syvertsen, Frida Ånnevik, Morgan Sulele, Chris Holsten, Odd Nordstoga, Linnea Dahle og Aslag Haugen rundt bordet på Vestre Kjærnes Gård. Foto: Vegar Breie/TV 2

– Jeg er ikke en fyr som er glad i å snakke om følelser og dype ting. Man skal virkelig hente fram alt og det gjør jeg såvidt med mine nærmeste til og med, sier Chris til TV 2.

Nært forhold

26-åringen har vokst opp med med søsteren Tessa som er sterk utviklingshemmet. Han ville aldri vært foruten henne og han er svært nær søsteren sin.

– Jeg merker med engang det blir prat om henne og vårt forhold og oppvekst så treffer det enn nerve hos meg, sier han.

– Du snakker om det ansvaret du har hatt ovenfor henne, hvordan har det vært for deg?

– Jeg synes det har vært helt magisk. Jeg fikk i en tidlig alder mye ansvar og ble hivd inn i en voksen rolle. Allerede fra tidlig alder lærte jeg av foreldrene mine å passe på henne. Skjære opp mat, dusje, eller hente vann var arbeidsoppgaver jeg måtte gjøre, og det lå intuitivt i meg og det har gjort noe med meg som person, forteller Chris til TV 2.

Singel

Chris er kreativ når solen har gått ned, og innrømmer at det blir mye sene kvelder i musikkstudio. Det har foreløpig ført til en ensom livstil.

– Det blir litt ensomt og jeg funker best om natta, så man blir litt egoistisk.

– Er det praktisk å være singel?

– Jeg trives med å være alene akkurat nå, avslutter Chris Holsten.