PÅ VEI VEKK? Chelsea jakter på signaturen til Dries Mertens, hevder britiske medier.
PÅ VEI VEKK? Chelsea jakter på signaturen til Dries Mertens, hevder britiske medier. Foto: Paul Ellis

Fotballryktene: – Hevder Chelsea har lagt inn nytt bud på Serie A-profil

Mens Olivier Giruod kan være på vei til Italia. Les fotballryktene fra Deadline Day!

Chelsea er ute etter å forsterke seg på topp og har lagt inn et nytt bud på Napolis Dries Mertens, melder Telegraph. Den 32 år gamle belgieren har kontrakt med Serie A-klubben til sommeren.

En spiss som kan forlate London-klubben er Olivier Giroud. Franskmannen har vært koblet til Tottenham og flere klubber. Nå ønsker Serie A-klubbene Lazio og Inter å hente den franske 33-åringen. Sistnevnte skal ha lagt inn et nytt bud på den franske spissen, skriver Sky Sports.

Sky Italia melder at sportsdirektøren til Lazio har flydd til London for å forsøke å gjennomføre en overgang for Giroud.

Manchester United har blitt tilbudt Real Sociedad-spiss Willian José på lån ut sesongen, det melder Sky Sports. Martin Ødegaards lagkamerat har den siste tiden vært koblet til Tottenham, der det fremdeles pågår samtaler. Manchester United skal også ha fått muligheten til å signere brasilianeren permanent.

Senere fredag kommer Sky Sports med en oppdatering på at Manchester United ikke kommer til å hente Real Sociedad-spissen.

Nemanja Matic har avslått flere tilbud og har bestemt seg for å bli under vingene til Ole Gunnar Solskjær. Serberen, som scoret seiermålet på Etihad i midtuken, ønsker å signere en ny kontrakt, skriver Telegraph.

Southampton skal ikke være interessert i å selge den danske midtbanespilleren Pierre-Emile Højbjerg. Selv om Tottenham skal være interessert i å hente landslagsspilleren, skriver Daily Star.

Det har vært mye rykter om at Edinson Cavani er på vei vekk fra PSG. Manchester United skal har vært interessert, men nå melder L'Equipe at Uruguay-spissen ikke kommer til å forlate det franske hovedstadslaget dette overgangsvinduet.