Tony Cameranesi ble matchvinner for de gule og blå mot rivalen Vålerenga.

Se sammendrag øverst!

Storhamar-Vålerenga 2-1

Jacob Leslie Newton banket Storhamar i ledelsen tidlig i første periode.

Jørgen Kvarud Karterud utlignet for Vålerenga drøyt fire minutter senere, men en sterk andre periode sørget for hjemmeseier i CC Amfi.

Storhamar vant skuddstatistikken hele 21-6 i perioden, men hadde vanskelig for å finne veien forbi en god Steffen Söberg i Vålerenga-buret.

Gjestenes målvakt reddet 39 av 41 skudd i det klassiske oppgjøret.

Fem minutter før den siste pausen fikk hjemmelaget til slutt hull på byllen ved den 26 år gamle amerikaneren Tony Cameranesi, fem mot tre i overtall. Det ble stående som vinnermålet.

Storhamar styrer mot andreplass i grunnspillet. De er elleve poeng foran Lillehammer på tredje, og 21 bak suverene Stavanger Oilers.

Vålerenga ligger på femteplass.

Lillehammer overlegen

Lillehammer var klart bedre enn tabellnabo Frisk Asker. Kampen ble avgjort i andreperioden og endte 6-1.

Det sto 1-1 i det 21. spilleminutt, men så rykket vertene. Jacob Noer scoret to av de fire målene inn mot den andre pausen.

Frisk var nede for telling og kom seg ikke skikkelig opp på skøytene igjen etter 0-4 på snaut 16 minutter. Dermed kunne hjemmelaget cruise inn til seier. Noer scoret også kampens siste mål.

Lagene har nå begge 63 poeng, men Frisk står med en kamp mindre spilt enn Lillehammer.

Grüner fikk bank

Stjernen utklasset jumbo Grüner på bortebane og vant 9-2. Her ledet vertene 2-1 til det 24. spilleminutt. Så rant puckene inn bak hjemmelagets målvakt i andre periode. Den vant Stjernen 4-0 og avgjorde oppgjøret.

Manglerud Star slo Sparta 3-2 etter forlengning. David Booth avgjorde etter tre minutters ekstra spilletid.

Den suverene tabellederen Stavanger spiller borte mot Narvik fredag. Den kan du se på TV 2 Sport 1 eller Sumo fra kl. 18.55.