Klimaåret 2019 ga nye matretter på bordet
2019 omtales som det store klimaåret. Nå gjør plantebaserte kjøtterstattere sitt inntog i det norske markedet. – Tydelig trend det siste året, sier matforsker.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Torsdag lanserte Orkla sin nye vegetarserie Naturli', som er en rekke plantebaserte alternativer til kjøtt.- Det er avgjørende at vi legger til rette for at folk kan prøve en endring i kjøttinntaket. Det er vårt ansvar å komme med gode produkter som gjør det enkelt for folk å bytte, sier markedssjef Hedvig R. Gjerde i Orkla Foods Norge til NTB.Dropper kjøtt6 av 10 nordmenn er villige til å spise mindre kjøtt som klimatiltak, ifølge en fersk undersøkelse fra Kantar.<
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert