«Dog the Bounty Hunter», eller «Dusørjegeren» som serien het her i Norge har gått sin seiersgang på kanalen Max i mange år. I realityserien ble vi kjent med dusørjegeren Duane Chapman og hans familie, som tar opp jakten på lovløse kriminelle i USA. Nå er Duane Chapman(Dog) i medias søkelys igjen etter et tv-frieri.

Dusørjegere

I serien får man stifte bekjentskap med denne familien litt utenom det vanlige, inklusiv Duane Chapmans tidligere kone Beth og deres to barn Lyssa og Leland.

Høsten 2018 kom nyheten om at Beth Chapman var alvorlig syk og kjempet for livet, og våren 2019 tapte hun kampen mot strupekreften.

Ny flamme

Nå skal altså Duane Chapman funnet kjærligheten på ny. Ifølge The Mirror skal han ha fridd til Moon Angell, som er hans nye flamme. Angell skal tidligere hatt et forhold med Duane Chapmans sønn.

Hvorvidt frieriet var ekte vites ikke. Det hele utspant seg på foran kameraene i tv-programmet «The Oz Show», og frieriet ser ut til å komme noe bardust på Angell. I videoklippet ser man Chapman snur seg mot Angell før han spør:

– Moon Angell, vil du gifte deg med meg?

Noe svar fra Angell er ikke å se i før klippet kuttes.

Lovløs bakgrunn

Duane Chapman har ikke alltid brukt energien sin på å fange etterlyste kriminelle. I sine yngre dager var Chapman medlem av motorsykkelklubben «Devils Diciples», og det var der Chapman fikk kallenavnet sitt «Dog». tilbake i 1976 ble Chapman siktet for drap, og han sonet fem år i fengsel for dette.

På grunn av at Chapman da hadde et kriminelt rulleblad, hadde ikke Chapman muligheten til å bære våpen. I sine senere dager har han gjort seg kjent som en dusørjeger, og han og familien har fakket mang en kjeltring dog uten våpen i hånd.