KLAR FOR PREMIER LEAGUE: Steven Bergwijns neste stoppested er Tottenham Hotspur Stadium.
KLAR FOR PREMIER LEAGUE: Steven Bergwijns neste stoppested er Tottenham Hotspur Stadium. Foto: Emmanuel Dunand

Nederlandsk stjerne klar for Tottenham

Steven Bergwijn har skrevet under en kontrakt frem til 2025 i Nord-London.

Tottenham bekrefter på sin Twitter-konto onsdag at 22-åringen Steven Bergwijn er klar for klubben.

Bergwijn har vært i PSV-systemet siden 2011 og står bokført med 113 kamper for A-laget. Han har også sju landskamper for Nederland.

Men nå er det altså Premier League og Tottenham som gjelder for den spennende kantspilleren. Med Harry Kane langtidsskadet har London-klubben vært på jakt etter offensive erstattere gjennom hele januarvinduet.

Bergwijn blir omtalt som en driblesterk og rask kantspiller med gode avslutningsegenskaper, og har skrevet under en kontrakt som strekker seg frem til 2025 hos forrige sesongs Premier League-firer og Champions League-finalist.

I Tottenham overtar han nå draktnummer 23, som har vært ledig siden Christian Eriksen forlot klubben tirsdag. Ifølge BBC skal Tottenham ha bladd opp i underkant av 300 millioner kroner for å sikre seg hurtigtogets tjenester.

– Det er en drøm for enhver spiller å spille i Premier League. Da jeg var en liten gutt så jeg opp til Mourinho, og nå skal jeg spille for ham. Du må ha tro på deg selv, og jeg vet hva jeg kan bringe til denne klubben og dette laget. Jeg er god med ballen, jeg kan score og spille god fotball. Det er det jeg liker. Å spille her, er en drøm og en ære for meg, sier Tottenhams nye spiller i sitt første intervju med klubben.

Spent på det siste som skjer? Følg innspurten mot Deadline Day i vårt livesenter her!

Tirsdag formiddag signerte også Giovanni Lo Celso langtidskontrakt med Tottenham, og etter at Gedson Fernandes også ble hentet tidligere i januar har Jose Mourinho dermed begynt å sette sitt eget preg på laget.

22 år gamle Bergwijn kan få sin Tottenham-debut allerede førstkommende helg når Manchester City kommer til Tottenham Hotspur Stadium på besøk.

Se Tottenham-Manchester City på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium!