TIl RIVALEN?: Oliver Giroud nevnes som en kandidat til å løse Kane-skaden til Tottenham.
TIl RIVALEN?: Oliver Giroud nevnes som en kandidat til å løse Kane-skaden til Tottenham.

Fotballryktene: – Giroud er Spurs-aktuell

Oliver Giroud kan være mannen som løser Tottenhams Kane-skade.
Her er tirsdagens fotballrykter!

Tottenham har forhørt seg om Chelseas Oliver Giroud. Den franske angriperen kan havne i Tottenham hvis Piatek-overgangen ikke blir realitet, skriver 90min.

Sent tirsdag kveld skal Manchester United ha møtt kravene til Sporting for Bruno Fernandes. Det siste budet skal være på 68 millioner pund, i tillegg til flere klausuler, det melder Sky Sports.

Barcelona skal ha lagt inn bud på Bruno Fernandes i siste liten. Planen skal ha vært å låne portugiseren rett til Valencia, for å sikre seg Valencias angriper Rodrigo. Men samtalene skal ha strandet, melder ESPN.

Ifølge Sky Italia skal Milans Suso være nære en overgang til Sevilla. Sevilla vil hente 26-åringen på et 18-måneders langt lån, men opsjon på kjøp hvis den spanske klubben kvalifiserer seg til Champions League.

Sheffield United er den eneste klubben som er i samtaler med Sander Berge, det skriver Daily Mail. Klubbene diskuterer en overgang for nordmannen som skal være verdt rundt 30 millioner pund. Berge har spilt i Genk siden 2017.

Pierre-Emerick Aubameyang får ikke dra fra Arsenal for mindre enn 50 millioner pund. Barcelona er interessert i angriperen, men har ennå ikke kommet med et offisielt bud ifølge Express.

Polske Krzysztof Piatek skal være svært interessert i en overgang til Tottenham. Harry Kane er ute de neste tre månedene og Tottenham vil lande en avtale så rask som mulig for en erstatter, det kan bli Milan-spissen, melder Express.

Bayern Munchen er interesserte i å hente Thomas Lemar fra Atletico Madrid. Franskmannen har ikke slått an i Madrid-klubben og ser på mulighetene til å dra til Tyskland, skriver France Football.