RETURNERER: Ifølge Ole Gunnar Solskjær blir Sanchez å se i United-drakt neste sesong.
RETURNERER: Ifølge Ole Gunnar Solskjær blir Sanchez å se i United-drakt neste sesong. Foto: Peter Powell

Solskjær om Sánchez-retur: – Han kommer til å vise at dere alle tok feil

Ole Gunnar Solskjær bekrefter at Alexis Sánchez kommer tilbake til klubben i sommer.

Alexis Sánchez ble aldri suksessen Manchester United hadde håpet på. Det resulterte i et sesonglangt lån til Inter før sesongen.

På tirsdagens pressekonferanse før Carabao Cup-oppgjøret mot Manchester City, bekrefter Solskjær at Sánchez returnerer til United – men ikke før til sommeren.

– Alexis kommer tilbake til sommeren og kommer til å vise at dere alle tok feil, sier Solskjær på pressekonferansen.

Manchester United har fortsatt til gode å signere spillere i januarvinduet, til tross for og ha blitt koblet til flere spillere, blant andre Sportings Bruno Fernandes.

– Jeg har ingen oppdateringer til dere om overganger. Jeg har ikke noe å si om det nå. Jeg konsentrer meg kun om kampen, sier United-manager om ryktene.

Overgangssagaen rundt Bruno Fernandes og Manchester United har pågått siden i fjor sommer. Ryktene tatt seg kraftig opp etter overgangsvinduet åpnet i januar, men det skal ifølge flere britiske medier være uenighet rundt prislappen til den portugisiske midtbanespilleren.

– Vi har spillere som jobber hardt og hvis det er noen der ute for klubben, så undersøker klubben mulighetene, sier Solskjær om overgangsvinduet.

Sánchez har spilt åtte kamper for Inter denne sesongen, hvor bare tre av de har vært fra start.