FERIE: Klopp blir ikke å se på sidelinjen når Liverpool skal spille returoppgjøret mot Shrewsbury 4. feburar på Anfield. Foto: Jon Super
FERIE: Klopp blir ikke å se på sidelinjen når Liverpool skal spille returoppgjøret mot Shrewsbury 4. feburar på Anfield. Foto: Jon Super

Klopp og Liverpool på ferie til returkampen mot Shrewsbury: – Vi kommer ikke til å være der

Når omkampen mellom Liverpool og Shrewsbury skal spilles 4. februar på Anfield er Liverpool på ferie. Nå sier Klopp at de vil stille med juniorlaget.

Etter 2-2 mot Shrewsbury i FA-cupen må Liverpool ut i omkamp på Anfield 4. februar mot laget fra nivå tre i England. Der kommer verken Klopp eller Liverpool å være til stede, for de skal på ferie.

– Vi kommer ikke til å være der og det vil være de unge som spiller. Jeg vet at det ikke er veldig populært, bekreftet Klopp søndag kveld, ifølge The Times.

Shrewsbury sjokkerte gigantene fra Liverpool da innebytter Jason Cummings kom inn og scoret to mål som sikret 2-2. Nå venter et nytt stormøte i returkampen på Anfield, mot antatt langt enklere motstand.

Liverpool stilte også med rent juniorlag da de røk ut med et 0-5-tap mot Aston Villa i ligacupen. Da var grunnen at seniorspillerne var i Qatar og spilte klubb-VM. Denne gangen er det den planlagte vinterpausen som kommer i veien.

– Før sesongen mottok vi et brev fra Premier League hvor de ba oss om å respektere vinterpausen. Vi må respektere spillernes ve og vel. De trenger å hvile, både mentalt og fysisk. Det er det vinterpausen handler om, forklarte Klopp.

FA bestemte sommeren 2018 at Premier League skulle begynne med vinterpause fra og med 2019/20 sesongen. Spansk, italiensk og tysk liga har vinterpause i desember, men FA satte pausen til februar for å beholde den tradisjonelle Boxing-Day runden ved juletider.

(©NTB)