City enkelt videre mot Johansens Fulham

Manchester City hadde få problemer med å ta seg videre i videre i FA-cupen på bekostning av Stefan Johansens Fulham søndag. Kampen endte 4-0.

ENKELT VIDERE: Bernardo Silva og Manchester City avanserte i FA-cupen. Foto: Lindsey Parnaby

Gjestene fra Fulham fikk en dårlig start på kampen da forsvarer Tim Ream fikk se det røde kortet allerede etter seks minutters spill.

Ream fikk kortet etter å ha revet ned Gabriel Jesus innenfor sekstenmeteren. På den påfølgende straffen tok vertene ledelsen ved Ilkay Gündogan.

Knappe ti minutter senere doblet Bernardo Silva ledelsen. Målet var ifølge statestikktjenesten Opta Citys 100. mål for sesongen. Manchester-klubben er også den første i de fem største ligaene som scorer tresifret antall mål denne sesongen.

Etter 73 minutters spill stanget Gabriel Jesus ballen i nettet og økte ledelsen til 3-0. Kun to minutter senere var samme mann frampå igjen og fastsatte sluttresultatet til 4-0.