Cathrine Hattmyr ønsker pengene tilbake for tatoveringen hun ikke er fornøyd med.
Cathrine Hattmyr ønsker pengene tilbake for tatoveringen hun ikke er fornøyd med. Foto: Privat

Realitykjendis beskyldes for svindel

God kveld Norge (TV 2): Da Cahtrine Hattmyr (19) skulle tatovere seg hos realitykjendis Daniel Louis, ble resultatet alt annet enn hun hadde sett for seg.

– Han har nok fått et rykte på seg nå, forteller Cathrine Hattmyr til God kveld Norge.

19 år gamle Cahtrine Hattmyr fra Stjørdal ønsket seg en ny tatovering, og hun bestilte time hos realitykjendis Daniel Louis, kjent fra Ex on the Beach.

Influenseren har over lengre tid annonsert etter kunder gjennom sin åpne Instagram-profil, og han hadde fortalt at han skulle til Trondheim for å jobbe.

Men resultatet etter timen ble ikke som kunden hadde sett for seg.

– Den var bare halvferdig, hevder Hattmyr.

Daniel Louis (t.v.) og broren Pierre Louis, her fotografert i forbindelse med Ex on the beach Norge-innspilling. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay.
Daniel Louis (t.v.) og broren Pierre Louis, her fotografert i forbindelse med Ex on the beach Norge-innspilling. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay.

Ble lovet ny time

Hun sier hun betalte 5000 kroner for tatoveringen, men var misfornøyd med resultatet. Da fikk hun etter eget utsagn beskjed fra Daniel Louis om at det var behov for en time til for å gjøre tatoveringen ferdig, og den skulle hun få gratis.

– Han var på ferie og leste meldingene og visste at jeg skulle på timen, forklarer 19-åringen.

Men da Louis var tilbake i Trondheim igjen, hevder Hattmyr at hun forsøkte å kontakte ham flere ganger via Instagram og telefon, uten hell.

Bildet til venstre viser inspirasjonsbildet Hattmyr hadde med, mens bildet til høyre viser hennes tatovering. Foto: Privat.
Bildet til venstre viser inspirasjonsbildet Hattmyr hadde med, mens bildet til høyre viser hennes tatovering. Foto: Privat.

Publiserte på Facebook

Etter å ha sendt mange meldinger og ventet flere uker, valgte Hattmyr å publisere et innlegg på Facebook-siden «Tatoveringshjørnet – girls» der hun forklarte situasjonen.

I kommentarfeltet under innlegget er det flere som støtter henne og gir tips til hva hun burde gjøre videre.

Til God kveld Norge sier Cathrine Hattmyr at hun har fått flere henvisninger i etterkant.

– Det er mange som har opplevd det samme som meg. Jeg har fått mange meldinger etter jeg postet innlegget på Facebook, sier hun.

Foto: Skjermdump fra Facebook.
Foto: Skjermdump fra Facebook.

På bakgrunn av dette mener hun det dreier seg om svindel.

– Du har betalt for noe du ikke får, og det gjentar seg flere ganger. I tillegg virker det useriøst, sier hun.

Tok kontakt selv

Etter Facebook-innlegget tok Daniel Louis kontakt med Cathrine selv. Det viste seg at flere fra Facebook-gruppen hadde kontaktet tatovøren og bedt han tilbakebetale Hattmyr.

Ifølge Hattmyr skriver han en personlig melding til henne på Instagram at han ikke har vært så aktiv på sosiale medier og ønsket å fikse opp med å tilby en ny time.

Men så snudde det helt:

– Han sa det var kjipt at jeg postet innlegget og at han tapte penger på grunn av meg, sier hun og fortsetter:

– Da jeg spurte om å få pengene tilbake sa han at jeg heller kunne dra og snakke dritt om han i stedet, hevder Hattmyr til God Kveld Norge.

– Han ble råsur.

Til Nidaros, som først omtalte saken, skriver Daniel Louis:

– Jeg synes det er veldig synd at en av mine kunder er misfornøyde med resultatet, og jeg håper at de da tar kontakt med meg direkte, slik at vi kan få rettet opp dette.

Instagrambilde slettet

I januar dukket det opp et innlegg på den åpne tatoveringsprofilen til Daniel Louis på Instagram hvor det blant annet sto at det har vært en del rykter om han og at ryktene er sanne. Videre gir teksten uttrykk for at han har lurt folk, men skal betale tilbake det han skylder.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram

Innlegget ble slettet bare noen timer senere, og et nytt bilde dukket opp der det står at han har blitt hacket og at det forrige innlegget ikke stemmer.

Ny tatoveringstime

Det blir vanskelig, ifølge Hattmyr, som hevder Louis har blokkert henne, og at hun derfor ikke har mulighet til å få kontakt.

Hun har tatt saken i egne hender for å redde tatoveringen, og hun har tro på at den skal bli fikset.

– Jeg har time hos en annen tatovør som skal fikse tatoveringen min. Jeg har skikkelig lyst på den, så målet er at den skal ligne på inspirasjons-bildet etter hvert, forteller Hattmyr.

Daniel Louis har ikke besvart God kveld Norges henvendelser om saken.