I BT Sport sitt studio under Manchester United-Burnley satt Rio Ferdinand, og det kokte rett og slett over for den tidligere United-spilleren.

– Du ser på noen av spillerne som er kommet inn. Var disse spillerne United-spillere noen gang? Hvem kjøper disse spillerne? Jeg ser ikke et lag verdt 600 millioner pund her ute. Hva er det som er blitt kjøpt? Jeg sitter her og er flau. Nå er de som styrer klubben nødt for å gjøre noen endringer. De kan ikke forsvare dette, sier en frustrert Ferdinand.

– I det 84. minutt så jeg folk som forlot stadion. Det er uhørt på Old Trafford. Å se folk forlate stadion med forakt i ansiktet er flaut. Den nedadgående spiralen på de syv siste årene har vært bemerkelsesverdig, fortsetter han.

– Resultatene har ikke vært gode nok

Ferdinand var en av dem som applauderte signeringen av Ole Gunnar Solskjær. Nå mener han at resultatene har vært for dårlig.

– Jeg har spilt med Ole, han er en tidligere lagkamerat, men resultatene har ikke vært gode nok. Han har hatt noen av nøkkelspillerne ute med skade, men med alle pengene som er lagt i dette laget hadde man forventet mer i reservene, understreker Ferdinand.

Han ytrer bekymring for yngre fans sitt forhold til United.

– Det er unge barn rundt om i landet som ikke har lyst å gå med United-drakter. De kommer ikke til å støtte United basert på det vi så i dag. Det skjer ikke, sier en oppgitt Ferdinand.

Tidligere Liverpool-angriper Peter Crouch er også svært kritisk til United-laget.

– Det er ikke noe moral. Jeg vet ikke hva en Manchester United-spiller er lenger. De fleste av spillerne United har hentet de siste fem årene har tatt steg tilbake, sier Crouch til BT Sport.

– Et tegn på at Solskjær ikke er rett mann

Journalist i Manchester Evening News, Samuel Luckhurst er knallhard etter nok et tap for Solskjær. Han er enig med Ferdinand.

– Ledelsen i Manchester United er det store problemet, men manageren er også problemet. Solskjær virket sovende, nesten tilbaketrukket. I store deler av kampen satt han på setet sitt. Produsentene filmet hans tomme ansikt etter scoringene. Han ser fortapt ut, skriver Luckhurst og fortsetter:

– Kvelder som dette er et tegn på at Solskjær ikke er rett mann for Manchester United.

The Athletics Adam Crafton publiserte følgende Twitter-melding da onsdagens tap var et faktum:

– Hver gang du tenker at det ikke kan bli verre, finner de en måte.

Journalist og forfatter Andy Mitten er heller ikke forsiktig i sin oppsummering av tapet onsdag kveld.

– Det femte tapet for Manchester United siden 22. desember etter et hjemmetap for Burnley. Det er fryktelig. Det synges mot Glazer og Woodward på Old Trafford. Fansen er forbannet. Uansett hvilke unnskyldninger man har er dette sørgelig, skriver Mitten på Twitter.