Fem personer er nå siktet for drap eller medvirkning til drap, etter at to personer ble funnet drept ved Osavatnet i Bergen, mandag i forrige uke.

Sent mandag kveld ble en mann i 20-årene pågrepet i Fana. Mannen er siktet for drap eller medvirkning til drap. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding.

– Mannen ble brakt inn til politihuset i Bergen. Politiet vil i løpet av dagen forsøke å gjennomføre avhør. Det er foreløpig ikke tatt stilling til om mannen skal varetektsfengsles, opplyser politiet videre.

Etterforskningen pågår fremdeles for fullt med mellom 30-40 tjenestepersoner i saken. Dette er en omfattende sak med to døde, fem personer siktet for drap eller medvirkning til drap, samt en person siktet for å forspille bevis.

Et stort antall vitner er avhørt, noen av dem flere ganger. En rekke avhør gjenstår, blant annet med flere av de siktede.

Tirsdag har politiet avhørt mannen. Avhøret varte i rundt seks timer, opplyser mannens forsvarer, advokat Kaj Wigum, til Bergens Tidende.

– Han erkjenner ikke straffskyld. Mistankegrunnlaget som ble presentert er særdeles tynt, sier Wigum til avisa.