Messi fikset seier i trenerdebuten

Quique Setién kunne juble i sin første kamp som Barcelona-trener da Messi sikret 1-0-seier.

Barcelona - Granada 1-0 (0-0)

Se høydepunktene fra Barcelona-seieren øverst i saken!

Det var knyttet stor spenning rundt Quique Setiéns første kamp som Barcelona-trener.

61-åringen som var trener for Real Betis i perioden 2017 til 2019, tok over Bracelona tirsdag denne uken etter at Ernesto Valverde ble sparket.

– Dette var et fotballag som Barcelona-supporterne har lyst til å se. De hadde ballen stort sett hele tiden, de scoret et typisk Barcelona-mål og hadde muligheten til å score flere, sier Jesper Mathisen i TV 2s studio.

«Vintage» Barcelona

Barcelona kontrollerte kampen, men fant ikke veien til nettmaskene før etter 76 minutter.

Barcelona kombinerte på nydelig vis utenfor boksen til Granada. Arturo Vidal hæl-sparket ballen videre til Messi, som kontrollerte den ned i venstre hjørnet med høyrefoten.

– De burde ha scoret flere. Det får det ene målet, men det passer ganske godt. For det var «vintage» Barcelona på sitt aller beste. Med klikk-klakk-spill som de kaller for tiki-taka. Det var virkelig et nydelig angrep, sier TV 2s fotballekspert Simen Stamsø Møller.

Fortsatt på topp

Barcelona beholder dermed tabelltoppen, med like mange poeng som Real Madrid, som er på andreplass. Begge lag har 43 poeng etter 20 kamper.

Granada beholder sin tiendeplass på tabellen og har 27 poeng.

Quique Setién har i løpet av sin trenerkarrière, som startet i 2001, ledet Racing Santander, Poli Ejido, Logronés, Luga, Las Palmas og Real Betis.

Granada var nære med å ta ledelsen etter 66 minutter da Yan Eteki fyrte av et skudd som gikk rett i stolpen.

German Sanchez ble utvist etter 70 minutter etter han fikk sitt andre gule kort og Granada måtte dermed klare seg med ti mann resten av kampen.