Zuccarello-scoring sikret sterk hjemmeseier for Wild

Mats Zuccarello med scoring og assist da Minnesota Wild knuste Dallas Stars 7-0 i NHL lørdag.

HERJET: Minnesota Wilds Jared Spurgeon feire sammen med Mats Zuccarello etter at Spurgeon og Zuccarello sammen sørget for at Wild tok ledelsen i NHL-kampen mot Dallas Stars. Foto: Stacy Bengs/AP/NTB Scanpix

En assist fra Zuccarello sørget for at Wild tok en tidlig ledelse i Xcel Energy Center i Saint Paul lørdag kveld lokal tid. Etter ti minutter i første periode skjøt Jared Spurgeon direkte på en pasning fra Mats Zuccarello og sendte hjemmelaget i føringen.Seks minutter senere økte Carson Soucy ledelsen til 2-0 for Wild. Soucy fikk pasningen fra Jason Zucker og fyrte av et skudd som sendte pucken opp mot krysset.Zucca-scoringI andre periode fortsatte Wild storspillet, og