UjIPmWBuQyM

Brudd for profilert Hollywood-par

Skuespillerne Vanessa Hudgens og Austin Butler går hvert til sitt etter over åtte år som kjærester.

Skuespillerne Vanessa Hudgens og Austin Butler går fra hverandre etter at de har vært kjærester i over åtte år. Ifølge People fant de to tonen allerede i 2011.

Profilert par

Vanessa Hudgens er for mange mest kjent for rollen hun gjorde i «High School Musical»-filmene produsert for Disney. Den første filmen kom ut 2006 og ble Hudgens sitt virkelige gjennombrudd på kinolerretet.

I etterkant har de virkelig store rollene latt vente på seg, men i jula 2019 var Hudgens å se i Netflix sin julekomedie «The Knight Before Christmas».

Austin Butler fikk sitt gjennombrudd som skuespiller etter opptredener i ulike serier som «Hannah Montana» og «iCarly». I 2019 var han også å se i den kritikerroste Tarantino-filmen «Once Upon a Time in Hollywood». I høst kom også nyheten at Butler skal portrettere selveste Elvis Presley i en ny biografisk storfilm som er under produksjon.

I sosiale medier har verken Hudgens eller Butler postet bilder med hverandre siden Halloween i 2019.

High School Musical-par

Dette er ikke den første skuespilleren Vanessa Hudgens er sammen med. For tilbake i 2006 startet Hudgens å date medskuespilleren i «High School Musical» Zac Efron. Forholdet ble heftig dekket i mediene, og forholdet var ikke uten kontroverser.

I over fire år holdt skuespillerne sammen som et av Hollywoods unge superpar før forholdet kjølnet i 2010.

Ved flere anledninger har ryktene om at de to har funnet tilbake til hverandre blusset opp igjen, noe de også gjorde rett før Hudgens ble sammen med Butler i 2011.