FORNØYD: Veton Berisha gjennomførte den medisinske testen i Viking tirsdag formiddag. Foto: Bjarte Fossfjell
FORNØYD: Veton Berisha gjennomførte den medisinske testen i Viking tirsdag formiddag. Foto: Bjarte Fossfjell

berisha om viking-returen:

– Det blir kanonkjekt

Veton Berishas overgang fra Brann til Viking er bekreftet.

Tirsdag morgen gjennomførte Veton Berisha (25) den medisinske testen i Viking. Klokken 10 trente han med sine nye lagkamerater for første gang.

Tirsdag kveld bekrefter Brann at alt det formelle er i orden, og at Berisha offisielt er Viking-spiller.

Angriperen tok seg tid til å prate med TV 2 midt i den medisinske testen. Han er glad for å være tilbake i gamleklubben.

– Det er kanonkjekt. Nå må jeg bare få alle testene på plass, så er det good. Vi er ikke ferdige ennå, sier Berisha.

Mandag ble Brann og Viking enige om overgangssummen for Berisha. Ifølge BT la Viking sju millioner kroner på bordet for å hente Berisha hjem.

25-åringen var svært glad da han pratet med TV 2 etter den medisinske testen.

– Det er sinnssykt deilig. Det er noe jeg har ventet på i flere uker. Det er deilig at det gikk i boks. Det er klubben min i Norge. Jeg har ønsket å komme hit i en lengre periode. Da Bjarne og Viking sa at de hadde mulighet til å hente meg, var det noe jeg visste at jeg ville, sier Berisha.

Berisha fikk store deler av Brann-fansen mot seg da han nylig gikk ut i en podcast i lokalavisen Stavanger Aftenblad og ga uttrykk om sitt sterke ønske om å gå til Viking.

– Jeg har hatt lyst til dette (å gå til Viking) i mer enn et år. Jeg håper det er noe som kan skje, for jeg har hatt lyst ganske lenge, sa blant annet Berisha i podkasten, som ble spilt inn i Stavanger.

– Det er her jeg har lyst å være, sa Berisha - i Stavanger.

Erik Huseklepp var blant dem som mente Berisha oppførte seg respektløst.

– Jeg skjønner at folk kommenterer det, og jeg forstår det. Jeg har ikke så mye å si til det. Jeg skjønner at folk er sinna, men det var Viking. Det var grunnen til at jeg gjorde som jeg gjorde.

Han innrømmer i ettertid at han kunne spilt kortene sine annerledes.

– Det har vært en vanskelig prosess, og jeg har gjort det litt vanskelig selv også. Det er en del av gamet. Jeg glad for å være her, men jeg har bare gode ting å si om Brann og Bergen. Jeg hadde en fin tid der selv om sesongen i fjor ikke var så positiv, sier Berisha.

– Du hadde kanskje valgt Viking hvis de matchet Branns tilbud da du kom fra Wien?

– Da hadde jeg garantert havnet her, sier Berisha.

– Tror du det blir hett når du returnerer til Brann stadion?

– Det blir det garantert, men det er bare kjekt at det blir litt hett. Det ble det jo også her da jeg kom med Brann, sier Berisha.