SPILLERJAKT: José Mourinho ønsker nye spillere.
SPILLERJAKT: José Mourinho ønsker nye spillere. Foto: Scanpix.
Premier League

Fotballryktene: – Tottenham henter portugisisk stortalent

José Mourinho skal bare være timer unna å gjøre sin første signering som Tottenham-manager.

Tottenham sliter med skader på flere midtbanespillere, men nå kan det straks komme en forsterkning. Ifølge The Guardian skal Gedson Fernandes (21) være svært nær en overgang til Nord-London-klubben.

Unggutten kommer fra Benfica og er blitt sterkt koblet til klubber som Everton, West Ham og Manchester United. Portugiseren skal etter sigende komme på et 18 måneder langt lån og det er trolig en opsjon på kjøp inkludert i avtalen.

Manchester United har vært sterkt koblet til Ajax' midtbanespiller Donny van de Beek (22) i dette overgangsvinduet, men nå skriver Mirror at nederlenderen skal være svært nær en overgang til Real Madrid. Prislappen skal være på om lag 45 millioner pund.

Ole Gunnar Solskjær skal imidlertid ha flere spillere i kikkerten. En av dem er Lilles Boubakary Soumaré (20), hevder Express. Midtbanespilleren har landskamper for Frankrikes U20-lag.

Og ryktene rundt Bruno Fernandes (25) fortsetter med uforminsket styrke. Sporting CP-kapteinen virker å være sterkt ønsket på Old Trafford og ifølge Talksport er Manchester United villige til å hive inn Marcos Rojo (29) som en del av overgangen.

Thomas Lemar (24) har ikke fått det til å stemme i Atlético Madrid. Nå kan franskmannen ende opp i Wolverhampton, skriver nettstedet Sport Witness.

Spanske El Desmarque skriver at Liverpool-manager Jürgen Klopp er interessert i å hente Barcelonas Ousmane Dembélé (22).

Ifølge Daily Star skal Chelsea-spiss Olivier Giroud (33) blitt enig med Inter om en overgang når kontrakten går ut med Chelsea etter sesongen.