POPULÆR: Maurice Samuel Young, best kjent som Trick Daddy, har gitt ut låter med blant andre Pitbull og DJ Khaled. Her under Billboard Awards i 2003.
POPULÆR: Maurice Samuel Young, best kjent som Trick Daddy, har gitt ut låter med blant andre Pitbull og DJ Khaled. Her under Billboard Awards i 2003. Foto: Yesikka Vivancos

Rapper sovnet bak rattet – pågrepet med kokain i bilen

Den amerikanske rapperen Trick Daddy (45) sitter i arresten etter at han var ruset, kjørte vinglete og sovnet bak rattet i Miami i Florida lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet rykket ut etter meldinger om en mørk Range Rover som kjørte på rødt lys og sneiet borti flere skilter lørdag morgen.

Da politiet fant bilen, stod den imidlertid stille. Ifølge politipatruljen satt sjåføren og sov.

Politifolkene vekket mannen og kontrollerte identitetspapirene hans. Der stod det Maurice Samuel Young, som er Trick Daddys egentlige navn.

Ifølge Miami Herald har politifolkene i sin rapport skrevet at rapperen snakket med sløret stemme og hadde svært blanke øyne. De kunne også lukte alkohol av ånden hans.

Trick Daddy, som ikke har gitt ut musikk på over fem år, skal ha forklart at han hadde drukket omkring fem enheter på en fest mange timer tidligere. Han gikk med på å gjennomføre en promilletest, som viste at han var beruset.

Da politiet ba han om å putte sine personlige eiendeler i en pose, fant de kokain i en sammenrullet dollarseddel.

Rapperens kausjon er satt til 6.000 dollar – drøyt 50.000 norske kroner.

Trick Daddy er tidligere straffedømt en rekke ganger, blant annet for drapstrusler, våpenbesittelse og narkotikakriminalitet.

Han har gitt ut åtte album i perioden 1997 til 2009. Han har også samarbeidet med artister som DJ Khaled og Pitbull.

Senere har Trick Daddy gitt ut en mixtape og en EP, uten å oppnå kommersiell suksess.