Tanja er klar for Love Island: – Stilte spørsmål om alkohol og nakenhet før jeg sa ja

Buenos Aires, Argentina (TV 2): Tanja Løvik (29) forteller at hun måtte bli betrygget av Love Island-produksjonen før hun takket ja til å være med i realityprogrammet.

TV 2s nye realityprogram Love Island er nå inne i sin andre uke, og i tirsdagens episode kommer det en ny deltaker til villaen utenfor Buenos Aires i Argentina.

Nykommeren er Tanja Løvik (29) fra Trondheim, som jobber som freelance makeupartist.

– Jeg er litt nervøs og veldig spent. Jeg har fått et visst inntrykk av folkene i villaen gjennom de få episodene av Love Island som jeg har sett på TV, men jeg gleder meg til å bli kjent med alle, sier hun til TV 2.

TV 2 møter henne få dager før hun skal inn i Love Island-villaen.

Se video av intervjuet i toppen av saken.

Én favoritt

Tanja har sett de første episodene av Love Island før hun reiste fra Norge til Argentina, og hun har funnet seg en favoritt.

– Hittil så er det kun én person jeg synes virker litt interessant, men det blir nok annerledes når jeg kommer inn og blir kjent med alle, sier hun.

Hun kan avsløre at Eskild Magnussen (27) er den personen som hun har et godt øye til.

– Det går jo mest på utseende hittil, også liker jeg at han virker som en avslappet og rolig type, sier hun.

– Har du en taktikk for hvordan du skal bli kjent med ham?

– Det må starte som en naturlig samtale, også får vi se hvordan det går, sier hun.

Fra Russland

Tanja har russiske foreldre, og hun vokste opp i Russland. Da hun var åtte år gammel flyttet hun til Trøndelag sammen med sin mor.

KLAR FOR LOVE ISLAND: Tanja Løvik (29) fra Trondheim. Foto: Marit Grøtte/TV 2
KLAR FOR LOVE ISLAND: Tanja Løvik (29) fra Trondheim. Foto: Marit Grøtte/TV 2

Hun beskriver seg selv som impulsiv, blid, energifull og morsom.

– I en kjæreste er jeg ute etter en som jeg får veldig god kjemi med. Jeg ser etter noen som er ekte, ikke tar seg selv så veldig høytidelig og er intelligent. Det er også viktig med god humor, siden jeg trenger noen som jeg kan ha det gøy med, sier hun.

Hun har vært singel i snart ett år.

– Jeg er ei forholdsjente og trives best med å ha en kjæreste. Dette er det lengste jeg har vært singel, og tidligere har jeg kun vært i to lange forhold, sier hun.

Prestasjonsangst

Tanja forteller at det var en spontan avgjørelse å bli med på Love Island. Hun meldte seg ikke på selv, men ble kontaktet av de som er ansvarlige for castingen til programmet.

– Målet mitt med Love Island er å gjøre noe impulsivt og gøy, og samtidig møte noen som jeg kan få en god kjemi med, sier hun.

I ti år har hun jobbet med makeup for reklame, kortfilmer, teater og operaforestillinger, så hun er godt vant med å være bak kamera, men dette er første gang hun skal ta steget inn i rampelyset selv.

– Jeg kjenner litt på prestasjonsangst, og jeg er usikker på hvordan det blir med alle kameraene, sier hun.

– Det er rart og stressende å tenke på at man skal bli dømt. Du er på utstilling, men jeg skal bare være meg selv. Også skal jeg bare si og gjøre ting som jeg kan stå for, legger hun til.

Måtte bli betrygget

Trønderen er klar på at hun ikke vil snakke stygt om noen i villaen, og hun har heller ikke lyst til å ha sex foran TV-kameraene.

Før hun takket ja til å bli med på realityserien, hadde hun flere spørsmål til produksjonen.

– Jeg hadde mange spørsmål om alkohol, hvor mye festing det er, og hvor mye nakenhet som blir vist på TV. Så langt jeg har sett av norske Love Island, ser det veldig ordentlig ut. Det er ikke en type program hvor det er fokus på nakenhet, sex og alkohol, og det er betryggende, sier hun.

Tanja mener at hun aldri kunne vært med på realityserier som Paradise Hotel og Ex on the beach, som tidligere har sjokkert TV-seerne med sex og skandaler.

Se Love Island søndag til torsdag kl. 15.30. på TV 2 Sumo. Programmet sendes også på TV 2 Livsstil kl. 21.30 og på TV 2 kl. 22.45.