TIL TOTTENHAM? Krzysztof Piatek er sterkt ønsket av Tottenham.
TIL TOTTENHAM? Krzysztof Piatek er sterkt ønsket av Tottenham. Foto: Antonio Calanni

Fotballryktene: – Tottenham på desperat spissjakt

Tottenham er på jakt etter en Harry Kane-erstatter, mens Maraoune Fellaini kan bli gjenforent med David Moyes. Få med deg dagens fotballrykter!

Maraoune Fellaini spilte under David Moyes både i Manchester United og Everton. Ifølge Sky Sports kan de to nå bli gjenforent i West Ham.

The Sun melder at AC Milan og Tottenham er enige om en overgang for polske Krzysztof Piatek. Prislappen skal være på 325 millioner kroner.

Real Madrid er fortsatt lystne på å selge Gareth Bale. men waliserens agent sier at en overgang i sommer er usannsynlig. Det er The Telegraph som skriver dette.

Tottenham spissjakt er et naturlig tema denne fredagen. London-klubben skal ha forhørt seg med Lyon med tanke på en overgang for Moussa Dembele melder Goal.

Chelsea skal ifølge The Telegraph ha kastet seg inn i kampen med Tottenham for å sikre seg Thomas Lemar på lån fra Atletico Madrid.

Leicester er lystne på å hente tyrkiske Merih Demiral fra Juventus. Forsvarsspilleren har spilt meget godt for "den gamle dame" denne sesongen.

Arsenal har fått besøk av Barcelona i kampen om å sikre seg Dayot Upamecano fra RB Leipzig. Det er The Express som melder dette.

Barcelona-spiller Nelson Semedo skal være på ønskelisten til Tottenham ifølge The Mirror.

RB Leipzigs Ademola Lookman skal være sterkt ønsket av Newcastle, men ifølge Northern Echo krever tyskerne omlag 250 millioner kroner for kantspilleren.

The Guardian skriver at Wolverhampton-spiss Partick Cutrone er nærme en overgang til Fiorentina. Angrepsspilleren kom til Wolves i sommer.