ETTERTRAKTET: Sander Berge kan være på vei til Premier League.
ETTERTRAKTET: Sander Berge kan være på vei til Premier League. Foto: Fredrik Hagen

Fotballryktene: – Premier League-klubb vil hente Sander Berge

Sander Berge kan være på vei til Premier League, mens flere engelske storklubber er interessert i fransk midtstopper. Få med deg dagens fotballrykter!

Ifølge belgiske HLN vurderer Premier League-klubben West Ham å legge inn et bud på Sander Berge. I sommer var Sheffield United interessert i nordmannen, men fikk avslag.

Manchester United, Arsenal og Tottenham er alle interessert i å signere franske Samuel Umtiti. Barcelona skal være villige til å la midtstopperen gå, ifølge den spanske avisen El Desmarque.

Denne tar vi med en klype salt, men A Bola skriver at Ajax vurderer å hente Matthijs de Ligt tilbake til klubben på lån. De Ligt forlot Ajax for Juventus i sommer.

Arsenal og Manchester United skal ha lagt inn bud på Paris Saint-Germain-spiss Edinson Cavani ifølge El Chiringuito.

The Guardian melder at Crystal Palace har avslått et bud på Wilfred Zaha fra den tyske giganten Bayern München.

Marash Kumbulla har storspilt for italienske Hellas Verona denne sesongen. Nå skal Manchester United være interessert i den 19 år gamle forsvarsspilleren. Det er Daily Star som kommer med denne nyheten.

Krzysztof Piatek tok AC Milan med storm forrige sesong og han skal nå ha vekket interesse hos Tottenham. Den italienske storklubben krever 350 millioner kroner for polakken.

Kyle Walker-Peters har ikke fått mye spilletid under Mourinho i Tottenham. Brigthon, Crystal Palace og Southampton skal alle være lystne på å hente høyrebacken på lån ut sesongen.

Stortalentet Reece James er ifølge Metro nærme å signere ny kontrakt med Chelsea.

Aston Villa vurderer å hente Jay Rodriguez fra Burnley. Det er Metro som skriver dette.

West Hams solide midtstopper Issa Diop følges tett av Chelsea. Forsvarsspilleren skal toppe Franks Lampards ønskeliste.