ALVORLIG: Ni personer var involvert i en trafikkulykke på E6 ved Son i Vestby fredag ettermiddag. En mann og en kvinne ble kritisk skadd. Mannen er nå bekreftet omkommet.
ALVORLIG: Ni personer var involvert i en trafikkulykke på E6 ved Son i Vestby fredag ettermiddag. En mann og en kvinne ble kritisk skadd. Mannen er nå bekreftet omkommet. Foto: Foto: TV 2 / Magnus Braaten

Mann i 30-årene døde etter trafikkulykke på E6 ved Son

En mann i 30-årene er død etter skadene han pådro seg i en kjedekollisjon på E6 i Vestby kommune fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det bekrefter Øst politidistrikt overfor Vestby Avis tirsdag.

– Det er føreren av bilen, en mann i 30-årene fra Sarpsborg-distriktet, som var kritisk skadd, som vi nå har fått vite at er død, sier Svein Brage Husdal, avsnittsleder ved etterforskningsseksjonen ved Follo politistasjon.

Politiet har ikke oppdatert informasjon om tilstanden til en kvinne i 20-årene, som også ble betegnet som kritisk skadd da hun ble fløyet til Oslo universitetssykehus Ullevål med luftambulanse etter ulykken.

I alt ble ni personer skadd i kjedekollisjonen fredag. En bilfører som politiet mener forårsaket ulykken har fått førerkortet beslaglagt og har status som siktet.

Trafikkulykken skjedde like etter klokken 13 i nordgående felt av E6 ved Follotunnelen. Veien var stengt i en lengre periode etter ulykken.