Her bryter det ut heftig masseslagsmål med seks sekunder igjen

Et masseslagsmål seks sekunder før slutt avsluttet dramatikken da Frisk Asker halte i land 4-3-seier borte mot Stjernen i Get-ligaen lørdag.

Se hva som skjedde over!

Dermed stoppet Stjernens seiersrekke på tre kamper. Klatringen på tabellen kunne ha fortsatt, men regjerende norgesmester Frisk var mest effektiv i en kamp der hjemmelaget vant skuddstatistikken 41-27 etter å ha pepret gjestekeeper Nicklas Dahlberg med skudd i siste periode.

Hele 20-3 viste skuddstatistikken i den perioden, men Frisk scoret på to av sine tre skudd, Stjernen på to av sine 20.

Stjernen ledet etter en 1. periode der Frisk hadde flest skudd, men gjestene vendte til 2-1-ledelse etter to perioder med mål av Victor Björkung og Endre Medby. Alexandre Lavoie og Medby scoret målene som vippet kampen gjestenes vei i en 3. periode som ellers artet seg som nesten sammenhengende Stjernen-press.

Flere ganger gnistret det til mellom spillerne, og dommerne brukte lang tid på å telle opp etter at frustrasjonen boblet over i sluttsekundene. Stjernens Andrew O'Brien og gjestenes Mikael Dokken havnet i den aller heteste fighten blant mange.

Litt tidligere, og et par mil unna, viste også Storhamar effektivitet da Sparta ble slått 4-1 på bortebane. Sparta vant skuddstatistikken 35-20, til liten nytte. Tony Cameranesi (2), Eirik Salsten og Martin Rønnild scoret for serietoeren som tok sin åttende strake seier.