ANKLAGET FOR VOLD: Ifølge politiets rapport slo den 74 år gamle popstjernen Rod Stewart en sikkerhetsvakt i brystet.
ANKLAGET FOR VOLD: Ifølge politiets rapport slo den 74 år gamle popstjernen Rod Stewart en sikkerhetsvakt i brystet. Foto: Matt Dunham

Rod Stewart og sønnen må møte i retten etter nyttårsfest

Ifølge People må far og sønn møte i retten etter en voldshendelse som oppsto etter at de ble nektet adgang til et privat arrangement.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 74 år gamle popstjernen Rod Stewart og hans eldste sønn, Sean, må møte i retten etter en situasjon som oppsto i Palm Beach i Floria på nyttårsaften, skriver magasinet People.

Ifølge et rettsdokument avisen har fått tilgang mener politiet at de ha vært involvert i en voldsepisode som oppsto da Stewart, sønnen og følget deres ikke kom inn på et privat arrangement.

– Gruppen ble da høylytte og begynte å bråke. De nektet å følge beskjeden de fikk om å forlate stedet, står det i dokumentet.

Nå må de begge møte i retten 5. februar.

Ifølge politiets rapport skal popstjernens 39 år gamle sønn ha dyttet en av sikkerhetsvaktene ved arrangementet, før Stewart slo vakten i ribbeina.

Stewart, som er kjent for å være den hese stemmen bak «Maggie May» ''Da Ya Think I'm Sexy» og «Some Guys Have All the Luck», ble i 2016 slått til ridder av dronning Elizabeth for sin innsats for musikken og veldedighet