FRANKRIKE: Nødetatene er her samlet i L'Haÿ-les-Roses, der gjerningsmannen ble skutt av politiet.
FRANKRIKE: Nødetatene er her samlet i L'Haÿ-les-Roses, der gjerningsmannen ble skutt av politiet. Foto: Christophe Archambault / AFP

En person død etter knivangrep i Paris

Ifølge Reuters er gjerningsmannen skutt og drept av politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mannen gikk til angrep i en park i Villejuif, som ligger i en av de sørlige forstedene til Paris, syv kilometer fra sentrum.

Han flyktet deretter til nabokommunen L'Haÿ-les-Roses der han ble skutt og drept av politiet, ifølge franske medier.

Politiet ber publikum unngå området .

Le Parisien skriver at gjerningsmannen angrep forbipasserende omtrent klokken 14 fredag.

Tre personer er skadet etter hendelsen. De lokale mediene BMFTV og Le Parisien melder at én person er død. De to andre er fraktet til sykehus, og én av dem er kritisk skadd.

Det ble tidligere meldt at fire personer er skadet etter hendelsen.

– Det skjedde et knivangrep rundt klokka 14 av en person bevæpnet med kniv i Bruyères-parken, sier Loïc Travers, sekretær for fagforeningen Alliance Police Nationale Île-de-France til BMFTV.

Politiets bombeeksperter rykket ut til stedet etter flere rapporterte om at gjerningsmannen skal ha hatt eksplosiver på seg. Dette er nå avkreftet av politiet.

Etterforskningen ledes av lokale påtalemyndigheter, ikke Frankrikes nasjonale antiterrorenhet, noe som tyder på at angrepet ikke blir håndtert som terror.

Motivet for angrepet er foreløpig ikke kjent, og under en pressekonferanse like ved åstedet fredag ettermiddag ble det ikke sagt noe om et eventuelt motiv.

Saken oppdateres.