LEI AV SPØRSMÅLENE: Ole Gunnar Solskjær er lei spørsmålene om Paul Pogba. Foto: Erik Johansen
LEI AV SPØRSMÅLENE: Ole Gunnar Solskjær er lei spørsmålene om Paul Pogba. Foto: Erik Johansen

Oppgitt Solskjær:
– Her er vi i gang igjen

Ole Gunnar Solskjær er lei spørsmålene om Paul Pogba.

Manchester United-manageren måtte, ikke overraskende, svare på spørsmål om sin franske stjerne på fredagens pressekonferanse.

Det likte kristiansunderen dårlig.

– Her er vi i gang igjen. Tredje runde i FA-cupen og dere snakker om Paul igjen. Han kom tilbake etter lang tid på sidelinjen, sier Solskjær på pressekonferansen.

– Paul fikk to kamper, før han fikk en reaksjon og ikke kunne bli med ti Burnley. Vi gjorde en scan fordi han følte en sår ankel. Det er ikke samme skade, men en annen type. Jeg tror han vil være ute i tre-fire uker. Det er alt jeg har å si om det nå, fortsetter han.

Lørdag møter Manchester United Wolverhampton på Molinux, i FA-cupens tredje runde – og Solskjærs statistikk mot ulvene er mild sagt dårlig.

– Det blir min fjerde gang på Molinux og vi har enda ikke vunnet. Det er en tøff stadion. Vi må spille bra og levere. Vi vil ha en reaksjon etter Arsenal-tapet, sier Solskjær.

På spørsmål om klubben vil foreta seg noe på overgangsmarkedet er kristiansunderen tilbakeholden.

– Vi ser kikker oss fremdeles rundt, som jeg har sagt utallige ganger. Vi har våre mål, og om de blir tilgjengelig går vi kanskje for det for, om summen er riktig, konstanterer Solskjær.