RAN: To menn ble fraranet et kontantbeløp under en bilhandel som ikke gikk etter planen på Lørenskog torsdag kveld. Bilen som skulle selges står t.v. i bildet- 
Foto: nyhetstips.no / NTB scanpix
RAN: To menn ble fraranet et kontantbeløp under en bilhandel som ikke gikk etter planen på Lørenskog torsdag kveld. Bilen som skulle selges står t.v. i bildet- Foto: nyhetstips.no / NTB scanpix

To personer ranet med kniv på Lørenskog

De to fornærmede ble fraranet et kontantbeløp, som han hadde med seg i forbindelse med en bilhandel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet søker etter tre unge menn etter hendelsen.

De beskrives alle som rundt 20 år gamle.

– Det kan se ut som det var avtalt en bilhandel i området. To personer var i dialog om en bilhandel med de tre mennene vi nå søker etter, sier operasjonsleder Terje Marstad til TV 2.

De tre mennene skal så ha truet til seg et femsifret pengebeløp under bilhandelen.

Bilen som skulle være en del av bilhandelen ble meldt stjålet i Oslo for en tid tilbake. Politiet opplyser at bilen taues inn for sporsikring.

Ranet skjedde i Solheimsveien på Lørenskog, i nærheten av Peppes Pizza. De tre mistenkte stakk fra stedet til fots etter ranet.

– En av mennene er iført en Parajumperjakke, en annen er iført grå genser og grå bukse, og tredjepersonen er iført en sort genser, sier Marstad.

De fornærmede ble ikke fysisk skadet under ranet. Politiet skrev først at én mann ble ranet på Lørenskog, før de så opplyste at det er to fornærmede i saken.

Politiet er i dialog med de fornærmede, og saken vil etterforskes videre.