JUVENTUS-RETUR?: Paul Pogba skal etter ryktene være frustrert over tilværelsen på Old Trafford.
JUVENTUS-RETUR?: Paul Pogba skal etter ryktene være frustrert over tilværelsen på Old Trafford. Foto: Paul Ellis

Fotballryktene: – Frustrert Pogba ønsket av Juventus

Juventus vil hente tilbake Pogba og Inter kaster seg inn i kampen om Christian Eriksen. Få med deg dagens fotballrykter!

Juventus vil prøve å hente tilbake Paul Pogba fra Manchester United. 26-åringen skal være frustrert over tilværelsen på Old Trafford, melder Calciomercato.

Manchester United kan sikre seg en avtale med RB Leipzig for underskriften til spiss Timo Werner, ved å la 23-åringen forbli hos Bundesliga-lederne til sesongslutt, ifølge Telegraph.

Samme avis sier at Napoli og Ajax er klare til å prøve seg på Jan Vertonghen. Planen er visstnok å friste Tottenham til å selge 32-åringen, før han kan forlate klubben gratis i sommer.

Real Madrid har tatt kontakt med Liverpool og forhørt seg om en overgang for Sadio Mané, ifølge Le10Sport.

Tottenham leder kappløpet om om West Bromwich-stopper Nathan Ferguson. 19-åringen er også ønsket av Crystal Palace, melder Mirror.

Ifølge Daily Mail har Inter kastet seg inn i kampen om Tottenhams Christian Eriksen. 27-åringens kontrakt utgår i sommer. Dansken er også et mål for Manchester United og Paris Saint-Germain.

Liverpool-manager Jürgen Klopp sier at Adam Lallana kan forlate rødtrøyene i sommer – da 31-åringens kontrakt utløper, sier Mirror.

Sporting Lisboas portugisiske midtbanespiller Bruno Fernandes sier han var nære ved å signere for Tottenham i sommer, selv om han var sterkt ønsket av Manchester United, ifølge Daily Express.

Barcelona har trappet opp sin interesse for Neymar fordi de tror Kylian Mbappé og Harry Kane er uoppnåelig å hente, melder Daily Express.

Mikel Arteta er en stor beundrer av Adrien Rabiot. Arsenal-manageren har personlig ringt Juventus´ midtbanespiller for å informere om at han ønsker å gjøre franskmannen til en del av sitt nye Arsenal-lag, sier Daily Star.