SPARKET: Fraser Aird (til venstre) har fått sparken etter obskøn gest i kampen mellom Rangers og Celtic. Bildet er fra tiden han spilte for Vancouver Whitecaps.
SPARKET: Fraser Aird (til venstre) har fått sparken etter obskøn gest i kampen mellom Rangers og Celtic. Bildet er fra tiden han spilte for Vancouver Whitecaps. Foto: Jonathan Hayward

Fikk sparken etter obskøn gest

Cove Rangers-spiller Fraser Aird (24) fikk sparken etter at han var tilskuer på Old Firm.

24-åringen har fått sparken i den Skotske League Two-klubben Cove Rangers med umiddelbar effekt.

Det var under Old Firm-oppgjøret mellom Celtic og Rangers at Fraser Aird var tilskuer, og støttet sin tidligere klubb Rangers.

Da Steven Gerrards menn vant kampen 2-1, ble Rangers-fansen filmet like etter kampslutt.

Der kunne man se Fraser Aird gjøre en obskøn gest mot Celtic-fansen.

– Jeg har ansvar for å fremstille meg på en passende måte. Jeg ble revet med i å støtte min barndomsklubb og gjorde noe uten å tenke meg om. Jeg håper alle kan tilgi meg for det, skriver Aird på Twitter.

Kontrakten med klubben skulle gå ut senere i januar, men etter den ufine gesten fikk spilleren kontrakten terminert umiddelbart.

– Som klubb vil vi ikke tillate slik oppførsel og forventer at alle våre spillere representerer klubben på en riktig måte til enhver tid, skriver Cove Rangers i en pressemelding.

Den kanadiske fotballspilleren startet sin karriere i Rangers og har siden vært i klubber som Vancouver Whitecaps, Falkirk, Dundee United og Cove Rangers.

Den 24 år gamle forsvarspilleren har også spilt åtte kamper for landslaget til Canada.

Nå må Fraser Aird finne seg en ny arbeidsgiver.