15 år gamle Oscar André Ocampo Overn døde etter det som ble karakterisert som en alvorlig voldshendelse i familiens hjem på Kapp i Østre Toten
15 år gamle Oscar André Ocampo Overn døde etter det som ble karakterisert som en alvorlig voldshendelse i familiens hjem på Kapp i Østre Toten Foto: Berit Roald/NTB scanpix

Kapp-saken: Vil be om åtte nye uker fengsling av faren (45)

Fengslingsmøtet finner sted 2. januar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Innlandet politidistrikt vil i neste fengslingsmøte be om åtte uker fengsling av den 45 år gamle mannen som som er siktet for å ha drept sin 15 år gamle sønn i familiens hjem på Kapp i Østre Toten kommune 9. oktober.

Neste fengslingsmøte blir 2. januar i Gjøvik tingrett, og vil bli avholdt uten den siktedes tilstedeværelse, opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding mandag.

Fengslet siden oktober

15 år gamle Oscar André Ocampo Overn ble innlagt på sykehus med livstruende skader etter det som ble karakterisert som en alvorlig voldshendelse i familiens hjem.

Han døde mandag 4. november av skadene han ble påført.

Guttens far (45) er siktet for drapet, i tillegg til overgrep og frihetsberøvelse. Trebarnsfaren har vært varetektsfengslet siden 10. oktober.

Politiet opplyser at det avventes flere rapporter før saken oversendes til Hedmark og Oppland statsadvokatembeter med politiet sin innstilling i saken. En av disse er den endelige obduksjonsrapporten, som forventes å være klar i løpet av januar/februar 2020.

– Politiet har ingen ytterligere kommentar til saken før etterforskningen er avsluttet, heter det i pressemeldingen fra politiet.