DRAMATISK: Zac Efron forsøkte å overleve tre uker i villmarka. Det endte på dramatisk vis.
DRAMATISK: Zac Efron forsøkte å overleve tre uker i villmarka. Det endte på dramatisk vis. Foto: Dimitrios Kambouris/AFP

Zac Efron hastet til sykehus under TV-innspilling

Under innspillingen av serien «Killing Zac Efron» måtte skuespilleren reddes av ambulansehelikopter. Nå snakker Efron ut om sykdommen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hollywood-stjerna har den siste tiden vært på Papa Ny-Guinea i forbindelse med innspillingen av TV-serien «Killing Zac Efron».

I serien, som ble kunngjort i november, skal Efron overleve tre uker i villmarka. Oppholdet ble avsluttet på dramatisk vis.

Hastet til sykehus

Søndag meldte den australske avisen Sunday Telegraph at Hollywood-stjernen ble fraktet til sykehus i helikopter etter å ha pådratt seg en potensielt dødelig infeksjonssykdom.

– Vi har nylig hentet ut en amerikansk statsborger i 30-årene fra Papa Ny-Guinea til Brisbane for å gi ham medisinsk hjelp, sier legen Glenn McKay til avisa.

Ifølge Sunday Telegraph skal Efron ha pådratt seg tyfiodfeber eller en «lignende bakteriell infeksjon».

Snakker ut

Etter å ha tilbrakt flere dager på sykehuset i Australia, fikk Efron fly hjem til USA på julaften. Nå åpner skuespilleren opp om sykdommen på Instagram.

– Jeg ble syk i Papa Ny-Guinea, men jeg kom kjapt tilbake til hektene og fullførte tre fantastiske uker i Papa Ny Guinea, skriver Efron til sine 41 millioner følgere.

Efron opplyser at han har tilbrakt julen hjemme med familie og venner, og tar seg tid til å takke for all støtte han har mottatt etter sykdommen.

– Takk for all kjærlighet og omtanke, ser dere i 2020! avslutter skuespilleren.