Landeplagen til Whitney Houston ble spilt to timer i strekk i et nabolag i Trondheim i natt
Landeplagen til Whitney Houston ble spilt to timer i strekk i et nabolag i Trondheim i natt Foto: Mark J. Terrill

Nabo ringte politiet etter å ha hørt Whitney Houstons «I will always love you» på repeat i to timer

– Vi fikk dessverre aldri avklart om det dreide seg om kjærlighetssorg, sier operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 møter en lattermild operasjonsleder på telefonen etter å ha bedt om informasjon om en hendelse fra Nardo i Trondheim natt til søndag.

En mann hadde nemlig sett seg lei støyen fra naboens nachspiel som dro ut i de tidlige morgentimene. Etter å ha ufrivillig hørt på Whitney Houstons «I will always love you» i to timer på repeat, for fulle høyttalere, fikk han nok og ringte politiet.

– Han orket ikke mer og ba politiet om hjelp til å få det avsluttet. Han fortalte også at han var usikker på om naboen hadde kjærlighetssorg eller om det var et forsøk på å imponere noen, ler operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt.

Det var Adresseavisen som omtalte saken først.

Politiet ble varslet om etterfesten rett etter klokken 6 søndag morgen.

– Da patruljen kom frem, hadde naboen bytta band, og da var det i stedet The Eagles som spilte for full guffe, sier operasjonslederen.

Leiligheten fremstod folketom, men patruljen fikk til slutt kontakt med en som lå og sov.

– Da fikk vi skrudd av musikken slik at naboen endelig kunne få fred. Vi fikk dessverre aldri avklart om det dreide seg om kjærlighetssorg, sier operasjonsleder Johansen.