Bilfører pågrepet etter trafikkulykke på E18

En mann i 50-årene er pågrepet i forbindelse med en trafikkulykke i Bringåkertunnelen i Holmestrand lørdag kveld. En kvinne ble sendt til sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var klokken 22.28 politiet fikk melding trafikkulykken på E18.

Den pågrepne mannen, som er uskadd, er kjørt i arresten. Han blir anmeldt for alkoholpåvirket kjøring, og han hadde ikke gyldig førerkort, opplyser politiet.

– Mannen som er pågrepet, kjørte inn i en annen bil. Vi vet ikke hvordan det kan ha skjedd, sier operasjonsleder Marius Knudsen i Sørøst politidistrikt til NTB.

I bilen som ble kjørt på, satt det to voksne og to barn. En kvinne som satt i bilen, ble kjørt til sykehus med brystsmerter. Skadeomfanget hennes er ukjent. De tre andre kom fra hendelsen tilsynelatende uskadd.

– Slik vi har forstått det, var begge bilene på vei sørover da den ene bilen har dundret inn i den andre bakfra, mens begge bilene var i fart. Den påkjørte bilen står igjen inne i tunnelen, mens den andre fortsatte ferden ut av tunnelen før den stoppet, sier brannmester Jardar Aftret i Vestfold interkommunale brannvesen i en uttalelse på Facebook.

Den påkjørte bilen har store materielle skader.

Det lå små vrakdeler i tunnelen over et område på anslagsvis 500 meter etter ulykken.

Tunnelen var stengt i sørgående løp i en periode, men rundt klokken 00.30 ble veien åpnet igjen.

(©NTB)