Storhamar snudde og vant Mjøsderbyet

Lillehammer kom best i gang borte mot Storhamar, men Hamar-laget snudde kampen og knuste rivalene 5-2 i Getligaen.

SEIER: Storhamar snudde til seier i sin egen storstue. Foto: Fredrik Hagen

Brendan Harms sørget for en tidlig ledelse for gjestene, men så scoret Storhamar tre mål på rad.

Patrick Thoresen utlignet etter 13 minutter, og kampen var snudd i det siste minuttet i andreperioden etter scoring av Phil Marinaccio.

Tony Cameranesi økte til 3-1 tidlig ut i den tredje perioden. Da trodde nok de fleste at kampen var avgjort, men bare 40 sekunder senere reduserte Christian Fosse til 3-2.

Gjestene presset på for utligning, men det var Storhamar som scoret det viktige sjettemålet. Cameransei satte inn 4-2 før Thoresen økte til 5-2 bare 40 sekunder senere.

Seieren gjør at Storhamar nå er sju poeng foran nettopp Lillehammer. Stavanger Oilers er fremdeles på topp. Lørdag knuste de Manglerud/Star 6-1 i Rogaland.

Frisk Asker gikk forbi Vålerenga på tabellen etter en sterk 3-0-seier over nettopp VIF i Furuset Forum. Narvik slo Grüner 2-1, mens Stjernen tok en sterk borteseier over Sparta med 2-1.