Pål Andre Helland, Anders Trondsen and Vegar Eggen Hedenstad fra fjorårets cupfinale mot Strømsgodset.
Pål Andre Helland, Anders Trondsen and Vegar Eggen Hedenstad fra fjorårets cupfinale mot Strømsgodset. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Fotballryktene: – Tyrkisk klubb vil hente RBK-profil

Anders Trondsen kan havne i tyrkisk fotball. Les torsdagens fotballrykter her!

Slik ser du Boxing Day-kampene

Flere tyrkiske medier hevder at Trabzonspor er ute etter Rosenborg-spilleren Anders Trondsen. 24-åringen, som kom til RBK fra Sarpsborg i 2017, har en kontrakt med trønderne som i utgangspunktet varer ut 2021-sesongen. Dersom Trabzonspor skulle bli neste stoppested, vil han i så fall bli lagkamerat med norske Alexander Sørloth.

Manchester United skal være svært lystne på å hente Erling Braut Haaland, men United-sjefene frykter at nordmannens relasjon til superagenten Mino Raiola kan gjøre ting vanskelig. Det skriver Daily Star.

Raiola har fungert som rådgiver for Braut Haaland tidligere, og vil trolig også bli involvert dersom forhandlingene med Manchester United skal ende opp i noe konkret.

Agenten representerer også Paul Pogba, og det er nettopp det som United-sjefene skal bekymre seg over. Avisen hevder at agenten i utgangspunktet er positiv til en Haaland-overgang til Manchester United, men at Raiola også ønsker at Pogba drar fra Old Trafford.

I forrige uke uttalte Ole Gunnar Solskjær for øvrig at Pogba ikke kommer til å bli solgt i januar.

En annen som ryktes på vei til Manchester United er James Maddison. Ifølge Daily Star skal klubben være villig til å betale omlag 930 millioner kroner for Leicester-spilleren, men en overgang blir trolig ikke aktuelt før til sommeren.

Den ferske Arsenal-manageren Mikel Arteta skal være lysten på å hente inn forsterkninger i januar. Ifølge Mirror kan Napoli-stopperen Kalidou Koulibaly være mannen som blir hentet inn for å redde det vaklende forsvaret. Avisen hevder at klubbene allerede har vært i kontakt. Prislappen skal være på omlag 640 millioner kroner. For London-klubben kan det også bli aktuelt å la Sead Kolasinac gå motsatt vei.

Den franske bråkebøtten Adrien Rabiot skal også være aktuell for Arsenal. Det melder The Times.

Chelseas overgangsnekt er over. Det betyr at det igjen svirrer mange rykter rundt hvem som kan komme til Stamford Bridge i januar. Ifølge Express skal den tyske måltyven Timo Werner stå høyt på ønskelisten. RB Leipzig-spissen står med imponerende 68 mål på 110 ligakamper.

Olivier Giroud har fått svært lite spilletid etter at Frank Lampard tok over Chelsea-skuten. Nå hevder L'Equipe at Rangers vurderer å legge inn et bud på den hodesterke franskmannen.

Neymar er en mann det stadig florerer rykter rundt. Nå hevder Goal at Barcelona vil prøve å hente tilbake sin tidligere stjernespiller til sommeren.

West Ham skal være ute etter Unai Nunez. Det melder AS. 22-åringen spiller for Athletic Bilbao.

Etter Carlo Ancelottis inntreden på Goodison Park er det ikke overraskende om det også vil skje en del på overgangsfronten for Everton. Ifølge AS ønsker Liverpool-klubben å sikre seg den colombianske spissen Rafael Santos Borre. Men også Atlético Madrid skal være ute etter 24-åringen.